Foto bij 1 | De Zoen

"Ik vind je leuk" Zegt Harry blozend. Ik krijg een grote glimlach op mijn gezicht en trek hem tegen me aan.
"Ik jou ook" Zeg ik half blozend en half glimlachend. Ook Harry glimlacht en hij kijkt me aan. Ik verdrink helemaal in zijn mooie ogen achter zijn bril. We staan nog steeds in omhelsing en ik haal zijn bril van zijn gezicht af.
"Wat heb je toch een mooie ogen" Zeg ik verliefd. Harry bloost en ik voel allemaal kriebels in mijn buik. Ik ben nog nooit zo verliefd geweest. Harry haalt het haar uit mijn gezicht vandaan en kijkt me weer aan.
"Ik vind jou ogen ook heel mooi" Glimlacht hij. Ik heb bruine ogen en bruin lang en krullend haar. Weer verdrink ik in zijn ogen en heel de bibliotheek lijkt er niet meer te zijn. Harry en ik zijn op ons eigen wereldje met niemand eromheen, alleen wij twee. Het perfecte wereldje. Harry zijn hoofd komt twijfelend dichterbij, ik glimlach en druk mijn lippen op de zijnes. Onze lippen raken elkaar en erg gaan duizenden vlindertjes door mij heen. Hij doet zijn mond een stukje open maar net voor we echt kunnen gaan zoenen wordt ons mooie momentje ruw verstoord. Het lijkt alsof ik wakker word uit de mooiste droom die ik ooit meegemaakt heb en boos kijk ik om. Ik kijk recht in de ogen van Dumbledore. Achter Dumbledore zie ik Draco bedroefd kijken, maar als hij merkt dat ik kijk kijkt hij me arrogant grijnzend aan en loopt weg.

Reageer (10)

  • EvilDaughter

    Ik met mijn f*cking late reactie
    Ga je nog verder met dit verhaal?

    9 jaar geleden
  • Maramainiac

    SNEL VEDER

    1 decennium geleden
  • Kauwgomjunky

    super snel verder X

    1 decennium geleden
  • Marito

    verder!!

    1 decennium geleden
  • GolDiana

    verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen