Foto bij 111°

Er komt vandaag niet meer, sorry. Ik heb even nergens zin in omdat er gisteren iets is gebeurd wat ik niet leuk vond. Dus ga ik mijn dag rustig door brengen met het kijken van The Vampire Diaries. Het spijt me, maar morgen komt er wel meer.

Lots of Love <3

Ik knikte. ‘Als jij weg wilt dan gaan we wel.’ Hij glimlachte zwak naar me en omhelsde me. Leah zuchtte zacht en haalde Tagas van haar schoot. ‘Dan ga ik even afscheid nemen.’ Zei ze zacht. Ik keek op en knikte naar haar. Ze rende het huis uit. Tagas ons verbaasd aan. ‘Gaan we weg?’ vroeg hij. Ik knikte. Hij keek verdrietig en sprong van de bank af. Hij liep op ons af. ‘Morgen? Het is al avond.’ Ik keek naar Santiago die knikte. ‘We vertrekken morgen.’ Zei ik. Tagas knikte en rende de trap op naar boven. ‘Dan breng ik de koffers wel weer naar beneden.’ Mompelde ik en volgde Tagas naar boven. Ik pakte mijn en Santiago’s koffer en bracht die naar de woonkamer. Tagas kwam me achterna met zijn eigen koffertje. Ik glimlachte naar hem. Hij zette het koffertje bij onze koffers en maakte hem open. Hij trok zijn knuffelbeer eruit en liep weer naar mij toe. ‘Ga je slapen lieverd?’ Hij knikte. Ik bukte en omhelsde hem. ‘Moet ik meelopen?’ hij schudde zijn hoofd en drukte een kusje op mijn wang. Daarna liep hij naar Santiago en deed hetzelfde. ‘Welterusten.’ Zei hij zacht en hij liep naar boven.

Reageer (7)

  • xcx

    Yeah TVD fan
    Me toooooooooo
    Je schrijft echt amazing

    1 decennium geleden
  • TostiXD

    Alsjeblieft, ga Snel Verder!!!(H)(K)

    1 decennium geleden
  • dkjlgjergkfdklm

    THE VAMPIRE DIARIES IS ZO VET! ik wist niet dat er een film van was! van welk deel is de film? (de 1ste? of zijn er meerdere?)
    weer een leuk hsje
    snel verder!
    xxxjes

    1 decennium geleden
  • Dreambelievr

    Tagas is zo lief!!!

    1 decennium geleden
  • Ingeling

    snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen