Foto bij Cullen-lol

Ik werd overvallen door een misselijk gevoel toen ik bijverschijnselde, ook toen ik weer stilstond hieldf ik mijn ogen stevig dicht. Na een tijdje durfde ik mijn ogen te openen, Ik keek recht in de ogen van Ginny die me meteen omhelsde.
En nu wil ik van die rotuil af en laat mij met rust, ik keek verbaasd op toen ik Emmetts donderende stem hoorde.
Emmett stond te schreeuwen tegen proffesor Lupos die hem verbrouwereerd aankeek, ik moest lachen. Emmett was groot, gespierd, jong, in superdure kleding die ongeveer een dag oud waren en meestal opgewekt als je daartegen over de sjofel geklede, niet indrukwekkend gebouwde, voor zijn leeftijd erg oude en vaak sombere proffessor Lupos tegenover zette leverde dat gestoorde beelden op.
Emmett was blijkbaar niet de enige die was bijverschijnseld want ik hoorde zacht gelach en toen ik omkeek zag ik dat Edward, Rosalie en Jasper met zijn drieën in een hoek. Jasper concentreerde zich duidelijk op Emmett.
Jazz? vroeg ik.
Edward moest de vraag in mijn hoofd zacht herhaald hebben wat Jasper wachtte langer dan normaal met antwoorden.
Ik probeer Emmett net zo binnen de perken dat hij dit huis niet afbreekt en niet de eerste tien die hij tegenkomt als ik niet in de buurt ben om zijn emoties te beheersen.
Ik wil dit rotbeest nooit meer op ons landgoed zien! Dan gaat hij dood heb je dat door? Emmett had intussen uitgevonden dat de zwaar geschokte Ron Wezel de eigenaar van Koekeroekus was.
Trek je er maar niks van aan Ron, zei ik, Emmett haat uilen en zeker Koekeroekus.
Toen wende ik me tot Rosalie. Rose waarom zijn jullie eigenlijk allemaal meegekomen?
Ik geloof dat Esmé en Carlisle proberen te voorkomen dat Alice alle kleding en assesoires die er in huis zijn in aan het pakken is om aan je te geven als ze met Tops is vertrokken.
Waar Seth is weet ik niet ik hoorde zijn gedachte niet meer goed toen hij wegrende, Edward maakte Rosalies antwoord af.
Nee hé, zei ik bezorgd.
Tisser?, vroeg Emmett.
Er zijn twee opties wat er nu aan de hand is: 1. hij is boos door wat Fred en George hebben gezegd, in dat geval ga ik ze vermoorden, dit werd gevolgd door gegrinnik uit alle hoeken van de kamer 2. hij het roedel aan het halen.
Emmett, Jasper, Edward en Rosalie moesten lachen en verder keek iedereen, nou ja, Ginny en Hermelien niet want die wisten dat Seth een weerwolf was(Sam had een soort van toestemming gegeven, want ik dacht niet dat hij met gewone mensen heksen bedoelde), er was geen tijd om uitleg want Tops, Carlisle, Esmé, Alice, Seth, Leah, Jared en de rest van het roedel waren verschijnseld

Reageer (2)

  • SweetDemon

    ik hoe van inprenten hou van wolven hou van tovenaars en hou van je story

    1 decennium geleden
  • Allysae

    leuk
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen