Tijdens wiskunde ^^. Leraar is er niet, we mogen gewoon iets voor ons zelf doen, dus genoeg tijd om te schrijven ^^. Marshmallowz, ik moet nog steeds abo op jouw verhaal xD. Ben nu hoofdstuk 26 ofzo? Ben blij met de 1e 2 abo's ^^. Ok, genoeg gepraat, ik ga schrijven :).

Ik concentreerde me op mijn lichaam, ik voelde de chakra stromen. Het is zo'n heerlijk ontspannen gevoel om je alleen daar op te concentreren. Er is een duidelijk begin punt, ergens in de torso, ik twijfel of het de maag of het hart is. Het stroomt elke kant op, de handen, de voeten, het hoofd. En dan stroomt het weer terug. Het is een oneindige kringloop waarbij er steeds weer energie bij komt, en verloren gaat. Het voelt zo krachtig, zo warm. Ik maakte een gebaar met mijn handen voor de clone jutsu en bleef me concentreren. "SHADOW CLONE JUTSU!" Ik hield mijn ogen nog even gesloten voor ik zou kijken of het gelukt was. Toen ik mijn ogen open deed... Zat de hond ineens naast me! Niet gelukt dus... Hoe kwam dat? Ik deed alles goed, ik voel mijn chakra, waarom mislukte het? Op eens realiseerde ik mij een belangrijk iets dat de ninja's in die tijd wel kenden, en ik niet; ninjutsu. Ik moet eerst de basis principes voor een ninja kennen, maar dat zou eeuwen duren! Tegen de tijd dat ik alles heb geleerd, ben ik zeker een paar jaar verder... Er moest een snellere manier zijn...
Ik besloot naar een ninjutsu sensei te gaan, dat was de enige die je zonder je chakra te besturen kon uitvoeren. Nou ja, hetgene wat je nog kon leren wel. Het waren gewoon basis gevechts technieken zoals je ook bij karate ziet. "Meneer?" Vroeg ik aan de sensei. "Laat me raden, iemand pest je, en jij wilt jezelf kunnen beschermen?" Zei hij voor ik ook maar iets vroeg. "Tenzij u als pester de chakra bedoeld, nee, dat is het niet. Ik probeer mijn chakra onder controle te krijgen, zoals ze nu sinds 500 jaar al niet meer kunnen, alleen lukte het mij niet. Ik denk dat ik eerst de ninjutsu moet leren, alleen heb ik niet zo veel tijd als de rest hier..." "Hmmm... Ok, er is wel een manier dat het sneller kan, maar dat betekent dag en nacht trainen! Ik ken wel een sensei die je hiermee kan helpen, hij geloofde er ook in dat hij zo zijn chakra kon oproepen, maar hij was al te oud. Jij daarentegen bent nog vrij jong, dus je hebt nog een kans. Ga naar dit adres," hij gaf me nu dus een briefje waar een adres in Konoha op stond, "en zeg dat het op verzoek van Sensei Gin is, dan weet hij genoeg."
Ok, dat was officieel de vreemdste sensei die ik tot nu toe heb ontmoet... Ik ben alleen bang dat het nog erger gaat worden... Bij die man waar ik nu dus heen moet...

Reageer (4)

  • IDunnoXD

    cool!! verder!!!

    1 decennium geleden
  • ilsietju

    WOAH!! Je schrijft goeeeeeeeeed!!
    En jep het worden meer abo's!! Nu heb je er 2 + mij= 3 (cool)

    Snel Verder!!

    1 decennium geleden
  • DesxTiny

    YEAH! Weer een hoofdstuk (A).

    En geen worries, het duurt een paar dagen tot iemand je verhaal uit zichzelf heeft gevonden; had ik ook. En Marshmallowz waarschijnlijk ook :D. Het kan nooit lang duren. EN ANDERS DWING IK ZE, HEHE :Y)

    1 decennium geleden
  • xNyandaful

    Aww!!
    Dan is ze ineens de meesteres in Chakra trainingen =3
    Hahah en doe maar rustig aan met de abo hoor ;)

    Yaaay je hebt twee abo's! Dat zullen we vast snel meer zijn!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen