Foto bij reisproblemen

Seth, ik vloog zoals altijd in zijn warme armen. Hij zette me na een tijdje neer. Er gaat niemand logeren, een vriendin vroeg of ik wou komen logeren.
Ik had het amper uitgesproken toen we allemaal een harde bonk hoorde. Deze keer was iedereen verbaast. Tops, wat doe jij hier? vroeg ik. Een seconde nadat ik dat had gevraagt verscheen een heks met knalroze haar vrolijk lachend. Achter haar verscheen Dolleman. We komen je ophalen, antwoorde hij op zijn barse manier. Alsof ik met naar Engeland ga vliegen met jouw omwegen. Ik zei toch dat ze zo zou reageren, nu krijg ik van jou twee sikkels, riep Tops vrolijk.
Hij heeft met jou gewed hoe ik zou reageren? Dat is bijna even stom als tegen Alice wedden riep ik.
Iedereen in de kamer keek me vragend aan. Alice kan de toekomst zien alleen zijn haar visioenen afhankelijk van keuze's, komen ze vaak wel uit en voorspeld ze niet telkens dat je dood gaat zoals proffesor Zwamdrift zei ik aan Tops en Dolleman. Daarna zei ik aan de Cullens en Seth, "Ik heb lange tijd buiten de vakanties bij Tops ouders gewoond dus Tops is een soort van veel oudere zus".
En ik geloofde Tops en daarom ben ik niet alleen met haar gekomen, zei Dolleman, waar blijven die twee eigenlijk?
Er klonken twee knallen en de enige echte Fred en George Wemel stonden voor me. Jongens, wat doen jullie hier? ieder ander die mij kende zou bang zijn geworden van de ondertoon in mijn stem. Maar Fred en George stoorden zich nergens aan en probeerde Seths arm van mijn middel te verwijderen. Hé, wij moeten Anne even lenen met kerst zie je haar weer, zei Fred geïriteert tegen Seth. We hebben die vijftig galjoenen die we van Dolleman krijgen als we haar naar de gewenste plek hebben vervoerd riep George.
Fred en George, mag ik misschien heel even afscheid nemen van mijn familie en vriendje?
Nee, als je meewerkt vertellen we niet aan Simon dat je vreemdgaat met een lange, gespierde jongen die vast een geweldige drijver of wachter is, zei Fred ongeduldig.
Alle Cullens en Seth keken me verbaast aan bij de woorden Simon, vreemdgaan, drijver en wachter.
Simon is mijn ex-vriendje en wachter en drijver zijn spelposities bij een tovenaarssport, legde ik uit.
Mooi nu vertrekken we zei Fred hij en George pakte me vast en verschijnselde.

Reageer (2)

  • SweetDemon

    ocharme ze kan niet eens afscheid neemen maar toch ben ik dol op de tweeling

    1 decennium geleden
  • Allysae

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen