@Pam

Klopt (A)

---


51 abo's yeay ^^
bij de 60 post ik 2 hoofdstukken n__n

Enjoy

Dank u voor de lieve reacties en kudo's (A)
:'D
L'Enjoy

Fay en Harry bleven nog even bij het haard vuur zitten tot dat Fay besloot om naar bed te gaan. Toen ze eenmaal in bed lag kwam het in haar op dat ze was vergeten te vragen wat Slughorn van hem wilde.
Ach ja, dat zou wel een andere keer aan bod komen, maar nu verlangde ze naar een lange nachtrust. Voor ze echt in slaap viel hoorde ze hoe Hermione naar boven kwam om ook te slapen. Even wilde ze haar aanspreken, vragen waarom ze niet haar kant had gekozen, maar ze hield zich in.


De eerste schoolweek was meteen de drukste geweest. Ze zaten in het weekend tot in hun oren in het huiswerk en de weken die volgde werden er niet beter op. Voor Fay zat het ook niet mee met het plan, maar dat kwam vooral omdat ze Draco probeerde te negeren. Iets wat heel moeizaam lukte. Ze wist niet waarom, maar ze voelde steeds de neiging om naar hem te kijken. Hermione werd er ook niet beter op. Ze ging steeds meer met de andere twee meisjes om, maar maakte ook wel eens tijd voor Ron, Harry en Fay. Ookal had Ron zijn handen vol aan Lavender Brown. ''Ze laat me maar niet met rust''Zei Ron op een donderdag avond toen ze aan het avond eten zaten. Lavender zat gedwongen door haar beste vriendin Parvati Patil heel wat plaatsen verderop van hun af. ''Ik dacht dat je het wel leuk vond dat ze om je heen hing''Zei Hermione kill. ''Nou het is niet zo heel erg, maar ze kwekt zoveel en zit telkens aan me alsof ik van haar ben''Zei Ron, de laatste woorden fluisterde hij zachtjes. ''Maak haar dan maar duidelijk dat je haar niet moet''Snauwde Hermione. ''En zadel ons niet op met je problemen.'' Ron keek haar even beduusd aan en richtte zich toen maar op zijn sandwiches. Fay daar in tegen keek heel onopvallend naar de tafel van Slytherin waar Draco Malfoy zat. Hij voerde een gesprek met Crabbe en speelde met zijn toverstok in zijn handen.
Hij leek zo onschuldig, maar Fay wist wel beter. Ze was eigenlijk gewoon nog steeds boos op hem. Maar ondanks dat kon ze het niet laten om even te kijken, ze moest hem immers ook in de gaten houden van Harry. ''Fay!''Zei Ron waardoor Fay even wakker schrok uit haar gedachten. ''Ja? Wat is er?''Vroeg ze een beetje verward.
''Ik vraag nu al drie keer of je de pompoen sap wil aangeven''Zei Ron een tikje ongeduldig. Fay knikte en gaf Ron de zilveren kan met het wapen van Gryffindor erop.


''Het gaat je niks aan waar het voor is. Hou nou gewoon maar de wacht''Snauwde Draco tegen Crabbe. ''Maar ik ga dus niet-''Begon Crabbe weer, ''Jawel dat doe je wel! Iniedergeval als je wilt dat je nog mijn huiswerk mág overschrijven en ik betaal je ook niet voor niks''Zei Draco kill. Crabbe gromde even iets en keek toen verveeld naar zijn eten. Zo dat was geregeld, dacht Draco. Over een paar dagen kon hij naar de kamer van hoge nood en de kast in het vertrek repareren. Het was vast geen moeilijke klus en als Crabbe en Coyle op wacht stonden zou het zeker een eitje worden. Hij had het helemaal in de hand, het zou hem lukken hij zou de geschiedenis in gaan als een held. De gene die de heer van het duister-, Draco onderbrak zijn eigen gedachten omdat hij merkte dat iemand naar hem keek vanaf de Gryffindor tafel. Draco deed alsof hij naar Theo Nott keek, die tegenover hem zat en alleen maar oog had voor zijn bord, en zag dat niemand minder dan Fay McFly hem bestudeerde. Draco's hart maakte even een sprongetje en even overwoog hij om daadwerkelijk in plaats van te doen alsof hij naar Theo keek naar haar te kijken. Maar meschien zou ze schrikken en haar blik weer afwenden dus deed Draco dat maar niet. Eigenlijk moest hij haar nog vertellen dat al die gebeurtenissen niet echt zijn bedoelingen waren geweest. Hij wist donders goed dat hij een vervloeking naar zijn hoofd kon krijgen als hij het waagde om haar aan te spreken, dus moest hij dit zorgvuldig aanpakken.






Oehoe Draco gaat actie ondernemen(nerd)
Btw kunnen jullie robots wat meer zeggen dan verder? of zijn jullie zo geprogrammeerd? :'D

Reageer (10)

  • KidouYuuto

    fay fay fay waarom kijk je naar hem hij is een sukkel en jij niet hij moet zich rot voelen en jij niet !!

    1 decennium geleden
  • Cresseyde

    Ik ben zo geprogrammeerd, maar ik zet er ook steeds een <33 bij!
    Komop Dray, verknoei het deze keer niet!
    Snel verder!
    <3333

    1 decennium geleden
  • MizzStrify

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Ik wil weten hoe!! :p
    Dus mensen nem abo!!
    Love it!!
    Snel verder!!
    Xx

    1 decennium geleden
  • SuperSheep

    oew nicee!
    ga je verder met je verhaal.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen