Foto bij Dag 19

Hallo en welkom bij de 19e daily show. Ik ben Martine, gister was Demi haar missie mislukt omdat sommige bewoners geen salade meer wouden eten en komt de liveshow dichterbij waar een van de genomineerden weggestemd gaat worden en Bella heeft plosteling het huis verlaten. De stem heeft een sanctie voor Demi wat voor een gaan we nu zien in het huis der geheimen. We gaan naar Portugal.

Demi zat in de tuin met Sander te praten over de vlaggen die in het huis hingen toen de stem door het huis schalde, Wil Demi naar de kamer van de waarheid komen, Sander zei Succes. Demi jij hebt je geheime missie niet weten te volbrengen en krijg je een sanctie, je sanctie is dat je de helft van je kluis verliest je verliest dus €2500 je mag met iedereen hierover spreken je mag de kamer van de waarheid verlaten.. Demi ging gelijk naar Sander toe en begon te huilen en legde alles uit. Ik krijg (...) zo'n missie en Noah verpest het weer en ben ook nog genomineerd ik hoop dat ik naar huis naar word gestemd morgen. Sander troostte haar dat is niet waar je wordt niet weggestemd Kayleigh wordt weggestemd anders is Nederland heel dom als ze jou wegstemmen. Demi moest weer lachen. Die stomme Noah ook hij moet alles verpesten ik wil dat hij eruit gaat stem op hem volgende week, als iedereen op iedereen mocht stemmen had ik het wel geweten.

Stefan zat te praten met Lis over Kayleigh, hij vroeg zich af hoe het nu verder moest als zij wegging donderdag Lis zij dan maken we het extra gezellig toch. Ja maar wat is dan haar geheim ik denk dat zij iets heeft met prostitutie misschien is ze prostitutee geweest dan moet je op de rode knop als je dat denkt. Ja dat ga ik doen denk ik zei Stefan.

Ga Stefan op de rode knop omdat hij denkt dat Kayleigh prostituee is geweest of is hij te laat omdat Kayleig morgen het huis verlaat. Ik heb hier een tussenstand op de eerste plaats met 51% staat Demi op de 2e plaats met 37% staat Samira en op de laatste plaats staat Kayleigh met 11% wie gaat er morgen het Secret Story huis verlaten dat zien we morgen tot dan

Reacties

Reageer (1)

  • Tuena

    Demi xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen