Hoe zouden jullie graag willen dat het verhaal eindigde? Ik weet namelijk nog niet hoe ik het ga laten eindigen :')

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • HopexLove

    Eva en Thijs moeten ook weer naar Nederland komen, of ze dat nou willen of niet.
    Snel verder<3

    1 decennium geleden
  • Wynter

    Het einde ziet er voor mij als volgt uit.
    Eva en Thijs zitten vast op het eiland, Dora kon ze niet meer vinden. Thomas raakt steeds meer verstrikt in school, mensen aanbidden hem en trekken hem steeds verder weg van Dora. Hij raakt verliefd op een andere meisje, blablabla, Dora sterft van verdriet -niet letterlijk- en haat Thomas met heel haar hart. Terug op het eiland; Eva en Thijs raken steeds meer gehecht aan het eiland en geven zelfs een naam. Eva raakt zwanger (YAY) en Thijs is super gelukkig met de tweeling, -moedernaam van Eva- & -vader naam Thijs-.
    -zucht dromerig-
    Mag ik dit einde hebben? (A) Thomas hoeft niet perse weg getrokken worden van Dora, als Eva tenminste kindjes krijgt :Y)
    lolololol, je mag zelf een einde kiezen hoor xd
    Snel verder! ;p

    1 decennium geleden
  • Square

    O, en ik wil graag dat het verhaal eindigt op de manier die jíj kiest. Natuurlijk is het leuk als de lezers het prachtig vinden, maar ik vind het het belangrijkst dat jij het een mooi einde vindt. Tenslotte is het jouw verhaal, en jij hebt al die tijd erin gestoken om het zo lang en goed te maken als het nu is, dus vind ik dat jij ook moet besluit hoe je het af laat lopen. ^^

    1 decennium geleden
  • Square

    Volgens mij staat er een klein foutje in dit hoofdstuk. Er staat namelijk; "hadden mijn ouders besloten", en dat klopt niet helemaal, aangezien alleen haar moeder nog leeft. (:

    En ik denk dat Dora al een heel goed begin zou maken aan de redding van Eva en Thijs door simpelweg hun ouders en de politie of overheid of wat dan ook er op te wijzen dat er nog meer kinderen op dat eiland zaten. Zij zouden er dan wel voor zorgen dat ze gered worden. Maarja, het is dan natuurlijk wel nog de vraag of de slachtoffers dat wel willen. :'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen