Hahahaha, oke, ik was melig^^

We liepen door de vallei met Falderal de Sire en Falderal de Rare. Vooral met die laatse was vreselijk.
Hij zong de hele tijd 'Alle eendjes zwemmen in het water, Falderal de Riere', wat de Sire nogal ergerde, omdat 'de Riere' nogal op 'de Sire' lijkt. En daar ergerde ik me weer aan, omdat ik vind dat Falderal de Sire zich nogal aanstelde. Maar goed, als ik er wat van zeg, dan zegt hij weer dat dat hoort bij Majesteiten. Soms waren mijn broertjes ZOOO irritant. Maarja, je kon het ze niet kwalijk nemen. Twee week geleden zijn onze ouders overleden. Plotseling. Dat is tenminste wat ik mijn broertjes probeer voor te spiegelen. Ze waren niet plotseling doodgegaan. Ze zijn vermoord.
Maar welke duivel vertelt dat aan een tweeling van vijf? Nou, ik niet.
'Alle eendjes zwemmen in het water, falderalderire.' zong Falderal de Rare weer. Vraag me niet waarom mijn ouders ze dezelfde namen hebben gegeven, want ik weet het niet. Ik weet alleen dat de Rare zijn bijnaam kreeg van zijn klasgenoten, voordat hij echt raar werd. En dat werd hij precies twee week geleden. Hij was dol op mijn ouders. Pardon, onze ouders.
Falderal de Sire heeft zijn naam ook twee week geleden gekregen, van mij. Sinds twee week geleden verborg hij zijn verdriet achter een arrogant masker, en hij deed alsof hij de koning was. Heel irritant, maar begrijpelijk.
Ik bleef gewoon ik, alleen dan veel en veel meer ingezakt. Ik moest opeens in mijn eentje voor ons drieën zorgen, met maar tien goudstukken, één big, een klein zakje graan en een tondeldoos. O ja, en een oud knollig paard. Vreselijk. Hoe ik me er tot nu toe mee heb gered? Met jagen. Ik was er goed in, vond ik. Ik schoot mooie dieren precies door het oog, vilde ze netjes en kreeg veel geld door een deel van het vlees, de huid en, als ik een hert had geschoten, het gewei.

Kort stukje, ikweet. Ik zal mijn best doen binnenkort weer wat te schrijven, oke? Dat hangt helemaal van jullie (nou ja, jouxD) enthousiasme af^^ Ik verklap alvast één ding: het volgende hoofdstuk gaat over Hannibal. Wie is Hannibal? Dat wordt in de inleiding vertelt^^ Wees enthousiast!!xD

Reageer (1)

  • LeaFlammae

    Wauw, leukkk!
    En ik wil heeeeeeeeeeeeel graag over Hannibal lezen, dus ga je gang! ;)
    Nu ga ik twee hoofdstukjes posten, dus houd je inbox in de gaten ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen