Foto bij Fragment 3 (toch?)

Ik heb dit vannacht min of meer gedroomd ;o
-Het is een bizarre droom-

We stonden in de balzaal, Lianne en ik. De balzaal was enorm, echt enorm. Er stond een groot hemelbed tegen één van de wanden, maar hij leek vreselijk klein in vergelijking met de balzaal. Het hemelbed was felroze, met zachtere kleuren roze erdoorheen. Maar mijn blik dwaalde van het hemelbed al gauw af naar de enorme vensters, die wel tien meter hoog waren. Het waren ongeveer tien ramen, met telkens twee meter verschil tussen de ramen. Kun je nagaan hoe gróót die zaal was.
'Wooooow!!!' zei Lianne. 'Wedden dat je hier héél goed kan stijldansen?'
Ik lachte. 'Daar hoef ik niet eens om te wedden, we vinden allebei hetzelfde!' lachte ik. Lianne knikte. 'Welke zou je hier het best kunnen dansen, denk je?'
Ik dacht even na. 'Tsja, je hebt hier de ruimte. Volgens mij heb je voor de Engelse Wals heel wat ruimte nodig, dus deze balzaal is perfect daarvoor, denk ik...'
De deur -die we eerst niet hadden opgemerkt omdat hij zo ver weg stond en dezelfde kleur had als de muur- zwaaide open. Michael Jackson kwam binnenlopen. Ik keek verbaasd op, en ik durf te wedden dat Lianne hetzelfde deed, al zou het me niet verbazen als ze wanhopig op zoek was naar een pen en papier voor een handtekening - just kidding.
'Hoi meiden,' zei Mike opgewekt.
'Eh... Hoi?' zei ik onzeker.
'Hoi!' zei Lianne opgewekt, alsof ze hem dagelijks tegenkwam.
'Waar waren jullie over aan het praten?' vroeg Michael.
'Over hoe goed je kan stijldansen in deze kamer, eh... zaal.' verbeterde ik mezelf. Michael glimlachte. 'Heel goed, waarschijnlijk.'
Wij knikten. Lianne opende haar mond en zei iets dat ik waarschijnlijk nooit had gedurfd.
'Wedden dat jij dat heel goed kan?' grapte ze.
'Ik wed niet,' Michael schudde zijn hoofd. 'Maar ik wil best dansen hoor.' Hij liep naar de kleine -echt klein, deze keer- radio die in een vensterbank stond en die me eerder niet was opgevallen en zette Billy Jean op.
'Nu moeten jullie niet denken dat ik arrogant ben, want deze cd zat er gewoon al in, oké?' mompelde hij.
'Wees gerust, dat denken we niet.' zei ik vlug, waarna Lianne knikte.
'Oké,' knikte the King of Pop. 'Maar dan heb ik wel een danspartner nodig.' hintte hij. Ik keek Lianne aan.
'Ga jij maar.' zei ik. Ik wist hoe leuk ze dat zou vinden. Maar blijkbaar durfde ze niet.
'Welnee joh, jij kan dat veel beter dan ik!' riep ze. Ik lachtte schamper.
'Tuurlijk joh.'
'Nou, oké dan, als je erop staat.' mokte ze ongemeend. Michael had onze woordenwissel met een grijns aangehoord, en stak nu zijn hand uit naar Lianne.
'Tango?' stelde hij voor. Ik zag Lianne paniekerig kijken, die had ze nog niet helemaal onder de knie.
'We hadden het er net over dat deze zaal heel geschikt is voor de Engelse Wals.' kwam ik haar te hulp. Lianne keek me dankbaar aan en Michael glimlachte.
'Goed, Engelse Wals dus.' Michael begon af te tellen en toen zwierden ze over de marmeren vloer. Ik leunde met mijn benen gekruist tegen de muur aan met een tevreden grijns op mijn gezicht. Misschien werd het wel wat tussen die twee, wie weet?

Mensjes, dit was dus een droom hea? In de droom verschilden Lianne en Michael niet zo qua leeftijd. En ik heb btw nog steeds GEEN idee van wat dat hemelbed daar nou deedxD Ook niet wat MJ daar deed, trouwens. Ik ben namelijk niet bepaald fan van hem, zoals Lianne.

Reageer (1)

  • LeaFlammae

    AAAH!
    *zwijmelt helemaal weg*
    Leuk dat je het erop hebt gezet! Ik vind het nog steeds zo'n geniale droom xD
    Ik moest zo lachen toen er ineenkeer heel droog "Michael Jackson kwam binnelopen" stond, ik zag het aankomen maar het klinkt gewoon zo droog xD
    En toen was het van: AUW! ARGH! Nog één keer en mijn hele wang ligt aan flarden... Eheu.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen