Hallo allemaal en welkom bij de 18e daily show van Secret Story ik ben Marc. Gister was de uitslag van de nominaties bekend. Kayleigh was al genomineerd maar Demi en Samira komen daar bij. Tot grote vedriet van Bella is zij niet genomineerd en daar is ze niet blij mee. We gaan naar Portugal waar Bella op het punt staat te vertrekken.

Ik ben hier niet blij Bella had aan de stem gevraagd of ze naar huis mocht de stem gaf toestemming Bella pakte haar koffers in. Demi moest huilen ze smeekte bijna op haar knieen dat Bella moest blijven. Maar Bella hield voet bij stuk ze liep met haar koffers naar buiten omhelsde Demi en liep de verboden deur uit en liet de 13 overige bewoners in de steek.

Iedereen was nog een beetje schrikkerig omdat Bella zomaar vertrok,
Demi kookte meer en dit keer was het een Chinese Salade met mandarijn. Noah werd pissig hij schreeuwde van alleen maar die stomme salade's je lijkt Sonja Bakker wel hij liep boos weg. Ook de 8 andere bewoners gingen van tafel Demi's missie was mislukt want alleen Sander,Lis,Kayleigh en Stefan bleven zitten zij vonden het niet erg.

In de tuin werden opeens toen Ahmed,Samira en Angel zaten te praten en Franklin en Tessa lagen te zonnen allemaal blaadjes naar binnen geblazen. De hele tuin lag onder wat de bewoners niet wisten is dat dit een cleu is van het geheim ik heb Expeditie Robinson gewonnen de persoon van wie dat geheim is wist dat wel maar wie dat is weten wij ook nog niet.

Welke Sanctie heeft de stem voor Samira omdat zij haar missie heeft doen mislukken? Waar komen die blaadjes vandaan? en hoe gaat Ahmed het binnenkort doen met Samira als zij weg is we zien het morgen in Secret Story doeg.

Ik ga morgen op vakantie ben er donderdagavond pas weer sorry ik ga naar Disneyland Parijs voor de 17e keer.

Reacties

Reageer (1)

  • Tuena

    veel plezier

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen