Foto bij 100°

100!!! WHOAOAOAAOA!! Party!! (banana)(headbang)(yeah)(hoera)
Nooit gedacht dat ik zover zal komen!! Ik wil graag LLL Reacties en Kudootjes als het mag! Volgende hoofdstuk is met verhalen van mijn lezers!

XxX

De pijn in mijn keel bleef aanhouden. ‘Pap, ik ga even verder jagen’ mompelde ik en ik rende weg. Na wat herten rook ik Santiago en Tagas. Meteen rende ik ernaartoe. Tagas was een puma aan het leegdrinken, ik had de neiging hem te pakken, zo’n klein kind bij zo’n groot en gevaarlijk beest. Boos keek ik naar Santiago. ‘Rustig maar, ik heb hem eerst gedood.’ zei hij. Ik knikte. ‘Dan is het goed.’ Mompelde ik. Toen Tagas klaar was keek hij me met een glimlach aan. ‘Lekker’ zei hij. Ik grinnikte en pakte hem op. ‘Dat zei ik toch.’ Zijn ogen waren weer heldergroen. Santiago’s ogen waren weer oranje goudkleurig. Ze waren beiden vol. Ik zuchtte onhoorbaar, mijn ogen waren nog steeds rood, alleen iets meer tegen het oranje aan. Toen we terug liepen naar het huis op mensentempo zag ik Alec weer. Santiago siste en ging voor ons staan. Ik legde mijn hand op zijn schouder. ‘Ik kwam hem net ook al tegen, hij is niets van plan’ zei ik. Hij werd rustiger maar bleef in aanvalshouding staan. Alec keek alleen maar naar Tagas. Tagas keek hem met zijn grote groene ogen aan. Zo’n blik waar je meteen verliefd op word, zijn gave. ‘Pap.’ zei ik. Alec keek weer naar mij en sprong uit de boom waar hij in zat. ‘Dit is Tagas.’ Alec liep op ons af. ‘Tagas, dit is je opa.’ Fluisterde ik in zijn oor. Santiago keek Alec aan bij elke stap die hij zette. Ik legde kort mijn hand op zijn arm en liep meer naar Alec. ‘We zijn tenminste niet jou en je moeders ogen kwijt geraakt’ zei Alec. Ik grinnikte. ‘Nee, gelukkig niet’ zei ik. ‘Hallo Tagas’ zei Alec. Je zag in zijn ogen dat hij blij was. ‘Hallo opa’ zei Tagas zacht terug.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Oh Gosh, ik stel me Tagas zo schattig voor, en zijn stem zo zacht, maar met zo'n schattig ondertoontje erin! <3

Reageer (11)

  • xxmarijn

    Wowie, groene ogen en zwart haar lijkt me beswel coowl. Maar van wie heeft ie zwart har dn wnt santiago heeft blond.......

    Owja gefeliciteerd met je hoofdstukje 100heb ze allemaal in twee dagen gelezen!

    1 decennium geleden
  • JckSparrow

    (yeah)(hoera)(yeah)

    1 decennium geleden
  • TostiXD

    Echt het beste verhaal dat je hebt geschreven , andere waren ook goed maar deze is geweldig:D(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Mipsiee

    100
    100
    100
    100
    100
    (nerd)

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen