Foto bij Dag 17

Sorry dat het zo lang duurde maar ik heb mijn examen afgerond en nu heb ik er de tijd voor

Hallo allemaal en welkom bij de 14e daily show ik ben Martine. Gister was de uitslag van het Songfestival Noah heeft gewonnen en kreeg €2500 Kayleigh is helaas laatste geworden en is genomineerd. Vandaag worden ook 2 andere nominees bekend gemaakt. We gaan naar het huis waar Bella alleen nog maar meer huilt.

Bella lag op het bed. Demi en Lis zaten bij haar. Ze huilde ik wil naar huis. Demi adviseerde om te blijven en de nominaties af te wachten. Dat vond Lis een goed idee. Maar misschien gaan de mannen wel expres niet op mij stemmen of de kijkers thuis niet. Dat zien we vanzelf wel.

Demi moest koken ze was nog steed met haar geheime missie bezig maak tot en met donderdag alleen maar salade klaar voor de bewoners. Vrijdag,Zaterdag en Zondag had ze al voltooid. Toen ze met het eten klaar was zei ze vandaag eten we maaltijd salade met madam Jeannet de heetste peper ter wereld. Rutger zag het niet zitten maar ging het toch eten. Noah waarschuwde haar als je morgen weer salade klaarmaakt bestel ik pizza.
Demi keek bezorgd ze hoopt dat haar geheime missie toch nog lukte.

Franklin,Lucien en Sander waren nerveus voor de nominaties. Sander wist al wie hij ging stemmen ze hadden het over Stefan. Ze dachten dat hij sowieso niet op Lis ging stemmen. Kayleigh is al genomineerd wie moeten we dan stemmen ik had op Kayleigh gestemd daar was ik al zeker van zei Rutger. Misschien stem ik wel op Tessa zei Sander als grap. Wat hij wist dat Franklin boos erover zou worden. Opeens stond Lucien op en schreeuwde hij ik weet het hij rende naar de kamer en ging op een stoel zitten om te wachten tot hij mocht stemmen.

Mannen het is tijd om te stemmen.

Oke straks is de uitslag van de nominaties maar vanaf nu mogen jullie 3 keer per week bepalen welke cleu er het huis in komt. Jullie mogen vandaag kiezen uit, Ik ben een ravenvrouw - Tilly Ik heb Orthorexia gehad of Ik praat met geesten jullie mogen zelf kiezen zet het in een reactie

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen