Hey dit is de laatse quiz voor ik op vakantie vertrek
Have Fun :D

T to the OKIO HOTEL
Evelyne *POV*
Als je met een brede grijns op je gezicht het begrip shoppen aan Tom uitlegt zegt hij terwijl hij naar de paskortjes loopt ‘take that look of your face’. Je moet nu nog meer grijnzen( als dat nog kan want je hebt het gevoel dat je mond bijna gaat scheuren).Als Tom in het pashokje is verdwenen geef je Bill kusjes in zijn hals, op kaaklijn en op zijn mondhoek. Bill zegt half fluisterend half kreunend ‘en je weddenschap dan?’ Jij: ik neem graag risico’s. Als je dit gezegd hebt komt Tom uit het pashokje met één van zijn broeken. Jij: Is hij niet te wijd? Tom trekt z’n gezicht van haha grappig Jij: Ik ben je maar aan het plagen, hij staat je echt goed. Je ziet Tom vragend naar Bill kijken. Bill knik en zegt ‘ja hij staat je echt goed’.

*Tijdsprong*
Als Tom alles geeft gevonden T-shirt, broek, pet, ... gaan jullie afreken. Bill zegt tegen Tom ‘en ik die dacht dat ik veel kleren kocht’. Tom: het verschil is dat ik maar 1 of 2 keer per maand ga shoppen en dan zoveel koop en jij bijna iedere week gaat shoppen en altijd zoveel koopt. Bill: dat is niet waar Tom: wel waar. Bill: nietes Tom: Welles. De vrouw aan de kassa was Bill en Tom zo aan het aankijken van wat een stel kleine kinderen. Je dacht van eigenlijk vind ik het wel leuk om op haar zenuwen te werken en ze zo nog een eindje te laten door gaan maar Bill en Tom beginnen nu ook op jouw zenuwen te werken dus zeg je maar ‘jongens kappen nu oké’. Tom en Bill: sorry. Tom betaald en dan gaan jullie uit de winkel. Als je buiten komt zie je Tom, Gustav en Georg zitten met een ijsje in hun hand Tom K. zegt met een klein pruillipje ‘ik wil ook een ijsje. Bill: Tom dan ga je toch om een ijsje.
Tom K. is om een ijsje gegaan en jullie winkelen verder. Nu is het Gustav die zegt dat hij in een winkel binnen wil. Jij, Bill en Tom K. gaan weer mee naar binnen. Jij: Tom ik dacht dat je niet graag ging winkelen. Tom zegt met een grijns ‘ja das waar, maar al ik niet meega kan ik jullie niet in de gaten houden.’ Jij grijns terug ten teken dat je op je goede bent. Dan komt Gustav naar jullie toe met een heleboel kleren. Even later komt hij uit het pashokje met zijn 1ste outfit aan. Bill: staat je geweldig Gus. Jij: inderdaad, chic maar niet saai chic (als je weet wat ik bedoel). Gustav past zijn andere kleren en dan gaan jullie afrekenen. Dan gaan jullie naar buiten. Jij: ik heb honger. Tom K.: ik ook; Bill moet lachen en vraagt ‘en wat willen jullie dan eten?’ Jij: Italiaans Tom K.: oh eindelijk iemand die aan mijn kant staat. Als Tom dit zegt trek je één wenkbrauw op. ‘allé dan wat eten betreft’ zegt Tom lachend. Jij vraagt aan Tom, Georg en Gustav of ze het goed vinden. En ze vinden het wel oké. Nu nog alleen Bill overtuigen. Je kijkt hem met puppyoogjes aan. Bill: niet doen je weet dat ik daar niet tegen kan! Je blijft hem aan kijken met je puppyoogjes. Bill: oké, oké ik kan er niet meer tegen. Je geeft Bill een dikke knuffel. Tom K.: ja dat wordt een week mijn slaafje zijn hé Jij: waarom? Tom: je hebt Bill een knuffel gegeven. Jij: dat was een vriendschappelijke knuffel Tom K. zegt met zijn wenkbrauwen ‘ja?’ Jij: ja ik wil jou ook zo’n knuffel geven. Tom: oké doe maar. Je kijkt nog een keer naar Bill en die knik van doe maar, en je geeft Tom een dikke knuffel. Als je Tom een dikke knuffel hebt gegeven zegt hij ‘oké ik geloof je’ en dan vraag Georg ‘waar ging dat allemaal over’. Jij: ik heb van morgen een weddenschap gesloten met Tom. Tom K.: jap als ik Bill en Evelyne deze week 1 keer zie klef doen, moet Evelyne voor een hele week mijn slaafje zijn. Tom: en als je ze niet betrapt? Jij: dan is Tom voor een hele week mijn slaafje, dit zeg je met een grijns op je gezicht. Georg: om je te geloven wil ik ook een knuffel. Gustav: ik ook. Je kijkt naar Bill en die knikt, dus je geeft Georg en Gustav ook een dikke knuffel. Tom( je broer) kijkt ook naar je en je geeft hem ook een dikke knuffel. Hij fluistert in je oor dat is lang geleden. Jij fluistert terug ‘moeten we meer doen.’ Je laat hem los en lacht lief naar je broer.

Bill *POV*
Als Evelyne je broer een dikke knuffel gegeven heeft, willen Georg en Gustav ook een knuffel. Wanneer Evelyne Gustav en Georg een knuffel heeft gegeven zie je dat Tom naar haar kijken op een manier die je nog niet gezien hebt. Je ziet in zijn blik iets van verlangen maar vooral van oude herinneringen. Dan kijk je naar Evelyne je ziet dat ze ook naar Tom kijkt met juist dezelfde blik in haar ogen, je ziet ook dat ze twijfelt en haar dan broer ook een dikke knuffel geeft. Tijdens de knuffel zie je dat Tom iets in haar oor fluistert en ze fluistert iets terug, dan laat Evelyne haar broer los en lacht lief naar hem. Dan komt ze naast je staan en slaat een arm om je middel. Evelyne: gaan we nu een restaurant zoeken want ik rammel.

*In het restaurant*
Jij zit naast Evelyne, over Evelyne en jou zitten Tom en Gustav en aan de uiteinden zitten je broer en Georg. Als jullie je voorgerecht op hebben zegt Evelyne ‘ik ga even naar het toilet’. Ze staat op en gaat naar het toilet (logisch). Even later zeg je dat je ook even naar het toilet gaat. Je ziet Evelyne uit het damestoilet komen als jij net binnen komt. Je drukt haar tegen de muur en geeft haar een tongzoen. Op het moment dat je haar zoent hoor je iemand binnen komen. Evelyne haalt onmiddellijk haar lippen van de jouwe en kijkt wie er is binnen gekomen.

reacties bitte
Als iemand wil dat ik laat weten als er een nieuw deel is zeg het dan gewoon effe :D

Green Day
nop het liedje was van T to the OKIO HOTEL
welke fan ben jij eigenlijk?

lied mag alleen de deze uitkomst hebben maar ik denk dat zij het zelf weet :D

Reageer (1)

  • Faint

    VERDER !!
    hoe durf je het zo spannend te laten =O
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen