hier is deel 20
ik hoop dat je hem leuk vindt
en zoals belooft is hij weer langer
oh ja mensen dit is misschien de laatse voor ik nog eens met vakantie ga maar deze keer is het maar voor een week dus dat is nie zo heel erg lang hé.
have Fun :D

Weddenschap met Tom
Als je, je omdraait zie je Tom K. staan. Tom: oké dit is mij zelf te veel van s’ ochtends vroeg brede grijns. Jij: oh Tom toch hebben we je ochtend verpest? Tom: ehm, als ik jullie nog een keer betrap ben je voor een hele week mijn slaafje Jij: oké is mij goed maar als je ons niet betrapt of ik betrap jou ben jij voor een hele week mijn slaafje. ‘oké en zij maar zeker dat ik jullie in de gaten ga houden’ zeg Tom lachend. Je lacht terug naar Tom en dan gaan jullie aan tafel zitten. Even later hoor je, je broer ook opstaan. Jij: wat gaan we vandaag doen?. Bill: heb je zin om mee te gaan winkelen ik heb nog kleren nodig voor het concert. Jij: ja is goed, en wat gaan jullie doen gaan jullie mee of niet? Tom K.: ik ga me ik heb ook nog kleren nodig voor het concert. Tom: dan ga ik ook maar mee. Bill: ik ga Georg en Gustav ook vragen of ze meegaan. Tom K.: ja, dat is een goed idee. Jij: ik ga me aankleden Bill: ik ook. Als je in je kamer bent vraag je aan Bill wat er scheelt want hij zit je sinds je die weddenschap met Tom hebt gesloten een beetje beteuterd aan te kijken. Bill: nu kan ik je een hele week niet zoenen. Jij: alleen als je broer er bij is en die is er niet altijd. Zo als nu en je geeft Bill een kusje op zijn mond. Je voelt Bills tong langs je lippen gaan en je doet je mond open. Jouw onschuldig kusje draait uit op een passionele tongzoen. Je haalt je lippen van die van Bill en zegt ‘heb je er nu nog problemen mee?’ ‘ik het nog niet zo zeker’ en hij kijkt je met een grijns aan en geeft je dan nog een tongzoen. Jij: ik ga me nu eerst aankleden. Bill: ik ook. Als jullie klaar zijn gaan jullie naar beneden. Je wilt de living binnen gaan maar Bill houdt je tegen aan je arm. Bill: ik wil nog een kusje want als we gaan winkelen is Tom de hele tijd bij ons. Je moet lachen en geeft Bill nog een Kusje. Dat kusje draait weer uit op een tongzoen. Bill: haalt zijn lippen van de jouwe en zegt met een grijns op zijn gezicht ‘nu kan ik er wel tegen voor vandaag’ je lacht lief naar Bill en loopt dan de living binnen. Daar zie je Tom en je broer al zitten, ze zijn naar muziek aan het luisteren. Jij en Bill gaan er bij zitten en jullie wachten op Georg en Gustav. Als die er zijn vertrekken jullie.

*In het winkelcentrum*
Jullie zijn aan het rond kijken als Tom K. ineens roep en naar een winkel kijkt. Jij tegen Bill ‘ik denk dat je broer daar naar binnen wil’ Bill moet lachen en geeft je kusje. Jij: best dat Tom zo genitreerd is in die winkel. Bill: sorry ik was die weddenschap met Tom helemaal vergeten Jij: is niks.


Tom K. *POV*
We waren aan het kijken naar de winkels en dan zie ik daar een winkel die als het ware op mijn lijf is geschreven dus je roept zo wat voor heel het winkelcentrum dat je daar naar binnen wil. Als je in de winkel ben weet je niet waar dat je eerst moet kijken. Na en korte twijfeling ga je eerst naar de rekken waar de broeken hangen. Als je een stuk of 5 broeken hebt gekozen ga je naar de pashokjes, onder weg kom je, je broer en Evelyne tegen( de jongens waren buiten blijven wachten). Evelyne: zo jij vindt hier wel vlug kleren. Het is je maar waarschuwen bij mij gaat het langer duren. Tom K.: da meen je niet. Bij Bill gaat het ook al zolang duren. Bill moet lachen met Toms reactie. Evelyne: ja Tom dat noemen ze nu schoppen, zeg je met een brede grijns. Tom K.: het is al goed, ik ga deze eerst eens passen en Evelyne take that look of your face. Als je ,je eerste broek aan hebt kom je uit het pashokje en show je hem aan Evelyne en je broer.

reacties Bitte

Nop
Nop het was Tom Kaulitz dat je zag staan
kijk gewoon effe bij de andere uitkomst voor het verhaal

Reageer (1)

  • Faint

    verder en have fun op vakantie ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen