hey hier is er nog één ik ga jullie niet laten wachten :D

Have Fun

Met Bill in het park
Evelyne *POV*
Jij: hey, Bill waarom moest ik komen. Bill kijkt je verbaast aan en zegt “ik dacht dat ik naar jou moest komen je hebt toch een briefje op mijn bed gelegd? jij: nee, jij hebt toch een briefje op mijn bed gelegd? Bill: nee, maar mag ik dat briefje eens zie? Je haalt het briefje uit je zak en geeft het aan Bill. Bill: Dat is het handschrift van Tom K. jij: je meent het mag ik jou briefje eens zien? Bill haalt het briefje uit en geeft het aan jou. Jij: dat is het handschrift van mijn broer. Bill: dat waren ze dus van plan. En dan is het stil deze keer is wel een redelijk pijnlijke stilte. Dan zegt Bill “vind je het erg dat ik dat briefje niet geschreven heb? Jij: eigenlijk wel :$ en jij vind jij het erg? Bill: mh. En hij pakt je handen vast. Bill: Evelyne ik vind je leuk, heel leuk :$ jij: ik vindt jou ook heel leuk:$.

Bill *POV*
Evelyne heeft net gezegd dat ze je leuk vindt. Je bent echt de gelukkigste man ter wereld. Dan komen jullie hoofden dichterbij en voel je haar zachte lippen op die van jou (H). Dan haal je, je lippen van de hare “Evelyne wil je men meisje zijn :$ Evelyne: ja, natuurlijk wil ik je meisje zijn (H).

Evelyne *POV*
Bill heeft net gevraagd of je zijn meisje wil zijn(H), je kan je geluk niet op. Natuurlijk zeg je ja en dan voel je zijn lippen weer op de jouwe. Je voelt zijn tong over je lippen gaan en doet je mond open en zoekt zijn tong. Zo gaan jullie nog een tijdje door. Als het donker is besluiten jullie om terug te keren naar het appartement. Jullie moesten wel lachen met het plannetje van Tom en je broer om jullie te koppellen. Daarom hebben Bill en jij hebben besloten om Tom en je broer een beetje voor de gek te houden.

Als jullie voor de deur staan bel je aan (je hebt nog geen sleutel). Je broer doet met een grijs op zijn gezicht open. Jij: Tom, dat was echt een flauwe grap van je Bill: ja, verschrikkelijk flauw van jullie. Je ziet de grijs van je op je broers gezicht verdwijnen en je houd het bijna niet meer van het lachen.

Bill *POV*
Je ziet Evelyne moeite doen om haar lach in te houden. Je moet zeggen het gezicht van Tom was goud waard. Als jullie in de Living komen zie je Tom met de zelfde grijs op zijn gezicht naar je kijken dus je doet teken naar hem dat ze niks voor je voelt. De grijs verdwijnt ook onmiddellijk van zijn gezicht en hij zegt met zijn lippen “sorry”. Nu kost het jouw erg veel moeite om je lach in te houden daarom zeg je “ik ga even naar de slaapkamer”. Evelyne: ik ga ook even naar men kamer.

Je loopt naar de slaapkamer en ziet dat Evelyne je volgt. Evelyne: Bill kom effe mee naar mijn kamer. jij: oké en volgt Evelyne. Als jullie in haar kamer zijn zeg je “je moest hun gezichten zien ze waren goud waard” Evelyne: ja ik weet het ik hield het bijna niet meer van het lachen. Jij: ik ook niet maar ik vindt dat we het hen wel vanavond nog moeten vertellen. Evelyne: natuurlijk gaan we het hen vanavond nog vertellen anders kun je niet bij mij slapen. Jij: meen je dat nu allé dat van bij je slapen? Evelyne: natuurlijk meen ik het anders zou ik het niet zeggen. Nu ben je echt super gelukkig en geeft Evelyne een tz.

hope you like it

Reageer (3)

  • MARSattack

    suuper! (H)(H)

    1 decennium geleden
  • Xtwins4lifeX

    GEWELDIG!!!(H)
    ik moet stoppen :( maar ik doe de volgende keer zeker verder!:Pechtzalig dat ze nu samen zijn.haha,ik zou ze ook voor de gek willen houden alleen zou ik m'n lach niet in kunnen houden :Pecht zaliug gewoon! mega goede quiz!!!
    (K)

    1 decennium geleden
  • Faint

    Leuwk

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen