Hier is deel 11
en kun je nog alstijd volgen met de 2 toms anders moet je maar om uitleg vragen

Have fun :D

Samen filmpje kijken
Bill *POV*
als jullie de laatste winkel binnen gaan zegt Evelyne: eindelijk geen gezucht meer jij: lachend zeg wel. Evelyne is dit geen T-shirt voor jou? Evelyne: ja ik ga hem straks passen. Als jullie elk een paar kleding stukken hebben gaan jullie naar de pashokjes. Evelyne: Bill ben je al klaar? Jij: ja maar ik wacht wel op je. Dan komt Evelyne buiten met het T-shirt dat jij voor haar hebt uit gekozen, ze staat er echt prachtig mee. Jij: Hij staat je pracht, ik koop hem voor jou. Evelyne: nee ik koop hem zelf wel Jij: niks van ik koop hem voor jou. Evelyne zegt niks meer en gaat terug in haar pashokje. Als ze terug buiten komt heeft ze haar gewoon kleren terug aan en de kleren die ze wil kopen in haar handen. Ook het T-shirt dat jij voor haar wil kopen. jij: mag ik dat ene T-shirt van je hebben? Evelyne: nee en steekt haar tong naar je uit. Je geeft het op en wacht tot jullie aan de kassa zijn. Als de verkoper bezig is met haar kleren af te rekenen neem je vlug het T-shirt er van tussen.

Evelyne *POV*
Als je aan het afrekenen bent neemt Bill vlug het T-shirt dat hij voor je wil kopen van tussen de andere kleren Jij: Bill je stop ook niet voor je, je zin krijgt hé Bill: nee that’s me en hij kijkt je lachend aan je besluit hem zijn zin te laten doen het heeft toch geen zin om tegen hem in te gaan. Even later staan jullie terug op straat Jij: zullen we maar eens naar het appartement terug gaan Bill: is goed. En jullie lopen naar het appartement.

Tom(broer) *POV*
Jullie lopen terug naar het appartement maar gaan eerst nog een filmhuren en wat chips, snoep, drank en zo halen. Als jullie in de videotheek zijn kiezen jullie een thriller, kan Evelyne lekker dicht bij Bill gaan zitten :).

*In het appartement*
Als jullie met z’n vieren in het appartement toekomen zetten jullie eerst alles terug op zijn plaats. Dan ga je naar de keuken om alles klaar te zetten en Andreas koomt je helpen. jij: Andie waarom heb je th eigenlijk meegebracht? Andreas: vind je het erg misschien jij: nee maar men zus vroeg het me en ik wou het ook wel eens weten Andreas: gewoon ze waren bij me toen je belde en ze zeiden dat ze wel wilde mee komen dus daarom. jij: ah oké, en je doet ondertussen de chips en zo in schaaltje. Andreas neemt ondertussen 7 glazen en brengt ze naar de living, jij loopt dan met de schalen en gaat dan nog een fles cola halen. Als alles klaar is gaat de bel. Als je open doet staan Tom, Evelyne en Bill voor de deur. Evelyne: welke film hebben jullie gekozen? Georg: een thriller Evelyne: wat hebben jongens toch met thriller en horror films Tom K.: wat hebben meisjes met van die romantische komedies Evelyne: ja Tom het is al goed.

hoop dat hij leuk is

Reageer (3)

  • Xtwins4lifeX

    ik heb ook iets met horrorfilms:D hoe enger hoe liever :P die trui op dat plaatje is echt mega mooi,alleen heb ik hem niet :( leuke quiz en ik ga snel verder!!!(K)

    1 decennium geleden
  • RocKxStar

    cool
    <333

    1 decennium geleden
  • cynlovebill

    sppr:D:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen