Foto bij 89°

Ik weet dat het stukje met Emmett en Jasper op het boek lijken, maar het lijkt mij dat ze dat altijd wel zouden doen als er een newborn is.. Ik wou haar ook niet zo wild maken dus ze is netzoals Bella, rustig.
Enjoy!

XxX

Verbaasd opende ik mijn ogen. Alles was helderder dan dat ik gewend was, maar het was niet erg veel verschil. Ook rook ik alles beter. Rustig ging ik rechtop zitten. Zoals gedacht zat Santiago naast me. De Cullens stonden bij de deuropening, behalve Edward en Carlisle, die stonden naast de tafel. Niemand zei nog iets, ze keken me alleen aan. Ik ergerde me wel aan die starende blikken, ben ik een circus attractie ofzo? Ze hadden toch wel eerder iemand zien ‘wakker worden’ uit hun transformatie. Ik zuchtte toen ik de pijn in mijn keel voelde, ik wou dat ik nog een halfje was, dan ging alles makkelijker. Makkelijk sprong ik van de tafel. Nog steeds keken ze me aan. Emmett en Jasper stonden beschermend voor de rest. Ik haalde mijn wenkbrauwen op, ik doe geen vlieg kwaad. Oke, misschien is dat niet waar, ik vermoord namelijk wel dieren, maar niet mijn familie. Toen niemand nog niets zei maar mij bleef aankijken draaide ik me naar Carlisle. ‘Hoelang duurde het?’ vroeg ik. Mijn stem klonk mooier, melodieuzer. ‘Anderhalve dag’ zei hij. Ik knikte. Hij keek me afwachtend aan, alsof ik hem zou overstromen met vragen over dit leven. Maar waarom zou ik, ik heb de helft van de leven al geleefd. Ik keek naar mijn armen, ze waren nu echt lijkwit. Toen viel het me op dat ik een grijs zwart jurkje aanhad en dat mijn buik weg was. Alice had mij waarschijnlijk omgekleed. Ik had ook zwarte hakken aan. Ik strook het jurkje glad en keek naar Santiago. ‘Ga je mee jagen?’ vroeg ik. Hij keek eerst verbaasd, maar verbeterde zich en knikte. Ik glimlachte naar hem. Voor mijn gevoel was hij te langzaam dus pakte ik zijn hand en sprong uit het raam, ik had zo’n dorst dat ik geen zin had om van de trap af te rennen. Nog steeds keek hij me verbaasd aan, maar ik richtte me er niet op en viel een hert aan.

Reageer (7)

  • xxmarijn

    Zow das wel werd niet ff vragen zoals bella waar je kind is neehoor gwn meteen ff jagen met je lieffie XD

    1 decennium geleden
  • TostiXD

    Please. Ga snel verderr!(H)(H)

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • Imperi0

    waarom doet iedereen zo raar is er iets met de baby en waar is de baby???

    ze moet in de spiegel kijken vind ik:P

    snel verder je laat me hier toch niet stikken:Y)

    1 decennium geleden
  • Dreambelievr

    Ik snap wel dat ze een beetje gespannen zijn. Dit is iets compleet nieuw. Ik ben trouwens wel benieuwd wanneer ze beseft dat er nog een klein mormel op haar licht te wachten. Ik durf trouwens te wedden dat Renesmee en Jacob uit zijn buurt gehouden worden. Aangezien hij zijn eigen moeder al beet.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen