Foto bij O24

pfff heb al echt heeeel lang niet meer geschreven,
maar heb 't nogal druk en ben een beetje inspiratieloos enzo.
ik twijfel steeds of ik ga stoppen mt deze story,
maar zolang ik reacties krijg zal ik door blijven schrijven!
ik ben nu dus ook een voorraad aan het maken, want ik heb maar 2 hoofdstukjes extra!
dus het kan nu wat langer duren, maar daar worden jullie voor beloond.
hih' enjoy reading!

Ik loop het strand op, ik ben echt supernerveus. Een date met Taylor Lautner. Ik kijk rond en zie Taylor ergens zitten, ik loop ernaartoe en laat me in het zand vallen. “Hey” glimlacht Taylor. “Hoi” antwoord ik verlegen terug. “Alles goed?” “Ja hoor, met mij wel, en met jou?” “Ook” zegt hij, terwijl hij nog eens glimlacht. “Wat zullen we gaan doen?” gaat hij verder. Ik haal mijn schouders op. Ik heb werkelijk geen idee. “Heb je toevallig je bikini aan?” vraagt hij me. Ik knik, ik dacht thuis. Laat me maar m’n bikini aantrekken, want als we gaan zwemmen heb ik die wel nodig. “Mooi, kom maar mee” zegt hij terwijl hij opstaat en mij aan mijn hand omhoogtrekt. Even kijk ik hem diep in z’n ogen aan. Hij is zo knap. “Heb je al eens op een banaan gezeten?” Ik kijk hem gek aan. “Wie gaat er nu op een banaan zitten?” Hij lacht. “Ik bedoel zo’n banaan waarbij je over het water word getrokken” Ik bijt op m’n lip, heel slim van je, heel slim. “Nee nog nooit.” “Dan word dit je eerste keer” Gatver, dat klinkt echt verkeerd. Ik glimlach. Dit word leuk.
Een kwartier later zitten we met z’n tweeën achter elkaar op een banaan. De motor van het bootje start langzaam en we vliegen zowat over het water. “Dit is gaaaaf!” gil ik. Ik hoor Taylor achter me grinniken. Ik geniet hier echt van. “Zo te horen vind het leuk?” vraagt Taylor, alsof hij mijn gedachten kan lezen. “Ik vind het geweldig!” Ik voel hoe twee armen mijn middel strakker vast houden, ik bloos. Taylor Lautner, Taylor Lautner, Ik zit hier met Taylor Launter achter me. Als ik met hem zou trouwen zou ik Emily Lautner heten. Dat klinkt best wel goed. Ik grinnik bij de gedachte. Geschrokken stop ik, als Taylor dat maar niet gehoord heeft! “Wat is er?” vraagt hij. Shit! Hij heeft het gehoord, vloek ik binnesmonds. “Binnepretje” zeg ik snel. Alweer vloek ik, binnesmonds. Ik had gewoon moeten zeggen dat ik het leuk vind. “Oke” zegt hij halflachend. Een zucht van opluchting gaat door me heen. Hij vraagt niet verder.

en dan de vraag van vandaaag ;
wat is je grootse blunder ooit?
oke, ik heb wel blunders maar nooit echt hele grote.
een van mijn blunders was, ik stond voor de McDonalds,
en bleef recht voor de deur staan, omdat ik dus dacht dat het schuifdeuren waren, maar er stond dus loeigroot DUWEN op,
en ja. toen stond ik daar dus fijn voor die deur, en riep ik naar mijn ouders. "De schuifdeur is kapot" heeeeel slim allemaa.
Oke guys, your turn!

Reageer (2)

  • MissHoran65

    Snel Verder!!:D

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    En haha xD Da zou ik ook nog voorhebben denk ik :P
    ik heb ook ni echt hele grote blunders, enkel toen er iemand wuifde dacht ik dat het naar mij was en wuifde ik terug, bleek da die wuifde na iemand achter mij xD
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen