Foto bij 76°

Ik probeer nog meer te typen, maar in de laatste paar weken voor de vakantie hebben wij echt belachelijk veel huiswerk en toetsen. Over een paar dagen (ongeveer 15) heb ik toetsweek dus gaat het wat langzamer in verband met leren... Hopelijk vinden jullie dit niet erg..

Xxx

Zenuwachtig zat ik op de bank, ik wou absoluut niet slapen, ik wou wachten op Santiago. Wat zal hij zeggen? Zal hij er blij mee zijn? Had hij het willen laten weghalen? Edward liep me de hele tijd aan te staren, wat erg vervelend was. Meteen keek hij weg. Ik grinnikte. ‘Hoor je hem al?’ vroeg ik. Ik vroeg het om de minuut. Hij schudde zijn hoofd. Ik zuchtte. De laatste vlucht uit Italië was net geland dus hopelijk zat hij daarin. En als hij daarin zat dan was hij er zo. Ik gaapte. Ik was zo moe, maar dat kwam ook omdat ik tegenwoordig vroeg sliep, en nu is het al half twaalf. ‘En daarom zou hij zo wel komen’ zei Edward. Ik knikte en rilde. Voor Edward iets kon zeggen lag ik al in een deken gewikkeld. Ik lachte en keek Edward aan. ‘Dankje’ mompelde ik. Hij glimlachte naar me en keek weer naar buiten. Plotseling glimlachte hij weer en keek naar mij. ‘Hij is er bijna’ zei hij. Mijn glimlach werd groter en ik ging rechtop zitten. Binnen een paar minuten vloog de deur open. Santiago rende de woonkamer in. Toen hij mij zag zitten werd hij rustiger. Hij glimlachte naar me en liep naar me toe. Hij ging naast me zitten en ik omhelsde hem meteen, alleen zat mijn buik wel wat meer in de weg dan normaal. Hij drukte me stevig tegen hem aan en drukte een kus op mijn haar. Na een paar minuten liet hij me los en drukte een kus op mijn mond. Hij bekeek me goed maar zijn blik bleef vooral hangen bij mij buik. ‘Zo snel?’ vroeg hij. Ik knikte. ‘Het is driekwart vampier, het groeit zelfs sneller dan mij. Over twee en een halve week kan ik al bevallen’ vertelde ik. Hij keek me aan. ‘Wat als het..fout gaat?’ vroeg hij zacht. Ik streelde zijn wang. ‘Ik ga niet dood, tenminste niet op de menselijke manier, als het fout gaat moet je me maar veranderen’ zei ik. Hij knikte, maar ik zag in zijn ogen dat hij dat niet wou. ‘Het komt allemaal wel goed lieverd’ zei ik met een glimlach.

Reageer (11)

  • TostiXD

    Ik snap je probleem, meis. Komt waarschijnlijk doordat we in dezelfde klas zittenxD
    Toch moet je aub snel verder gaan!(H)

    1 decennium geleden
  • Dreambelievr

    Ik ben zo blij met al die hoofdstukjes dat je een kudo krijgt. En ik ga denk ik reclame voor je maken in mijn verhaal. Goed idee?

    1 decennium geleden
  • Imperi0

    ik ben over 15 dagen vrij is mijn pw al geweest(H)

    ik snap het wel hoor heb ik ook eerst 5 weken amper huiswerk en dan in een keer heel veel

    ik leef weer(H)

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • Chicacolada

    cute!!
    snel verderrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen