Foto bij 28|Nobody wants me

@Ingeline
Idd ik schrijf het verhaal maar qua gevoelens laat ik me leiden door de personages, het licht nogal ingewikkeld (krul)


Enjoy ^^

Hermione keek Fay bezorgt na en liep uiteindelijk naar, Seamus, Dean en Neville. ''Waarom is Fay zo van streek?''Vroeg ze aan hun. Seamus klopte de stukjes croissant uit zijn haar, ''We kunnen jou beter die vraag stellen; Mevrouw-Ik-sloeg-Fay''Zei hij bitter. ''Ik sloeg haar niet, ik gaf haar gewoon een klein tikje omdat ik even afgeleid was en niet gestoord wilde worden''Zei Hermione prompt en ging aan de tafel van Gryffindor zitten. ''Je weet dat ze er altijd een groot drama van maakt''Zei Neville, ''Zo is ze gewoon.'' Hermione zuchtte geergert stond er dan ook niemand aan haar kant? ''Maak het anders goed tijdens toverdranken. Ik heb namelijk geen zin in een tweede ruzie''Zei Dean. ''Tweede ruzie?''Vroeg Hermione, ze keek Dean nieuwsgierig aan.
''Ja, Parvati en Lavender hebben ook een soort menings verschil''Zei Dean, ''Parvati vind dat Lavender te veel in Rons buurt is en-''.
''Ze heeft totaal gelijk!"'Zei Hermione fel, Dean haalde zijn wenkbrauwen op en keek Hermione geamuseerd aan. ''Sinds wanneer maak jij je daar druk om?"'Zei hij. Hermione wist even niet waar ze moest kijken, ''Hij is mijn beste vriend. Ik heb het recht te weten wie er in zijn buurt is en mijn mening daarover te uiten''Zei Hermione. Het was volkomen kansloos dat wist ze, maar ze had gewoon even niets beters te zeggen. ''Oke!''Zei Dean snel. Hij wist dat hij haar zou tegenspreken hij weer eens met honderd argumenten zou worden gebombardeerd op z'n Hermiones. Hermione grijnsde even en smeerde toen een broodje jam. Ze besefte nu pas dat ze eigenlijk best wel veel trek had.




Fay voelde zich ellendig en rot, maar niet ellendiger dan toen bleek dat Draco haar helemaal niet mocht. Ze was niet verder gekomen dan de trap in de gang, waar ze nu als een hoopje verdriet op de hoogste treden zat. Een paar leerlingen liepen langs haar de trap af op weg naar de grote zaal.
Hermione was zo gemeen tegen haar geweest en Seamus had niet eens om haar gevoelen gegeven. Ze zei dat ze een croissantje wilde en niet meer. En wat deed Seamus? Juist hij gaf haar een mand vol. Blijkbaar luisterde niemand naar haar, Dean was wel lief geweest en Neville ook wel. Misschien wilde Hermione en Seamus geen vrienden met haar zijn, misschien waren ze haar beu. Ze drukte haar opgetrokken knieën dichter tegen zich aan bij die nare gedachten.
Ze was toch gewoon normaal? Ze was niet naders dan de rest en ze was toch ook wel erg aardig?
''Fay?''Zei een stem, Fay keek op en zag Harry naast haar staan. Hij keek nogal bezorgt en Fay was haast vergeten dat hij ook nog bestond.
''Waarom zit je hier zo alleen?"'Vroeg Harry. Hij zag nu pas dat Fays gezicht nat was van de tranen. Fay haalde haar schouders op en keek weer naar haar schoenen. Harry keek even naar de deur van de grote zaal en vervolgens naar Fay die eruit zag als een hoopje ellende.
Harry zuchtte en zette zich naast Fay neer op de traptrede.
Een tijdje was het stil en klonk er alleen nog het geluid van leerlingen die de brede trap op en af gingen. ''Niemand wil me hebben''Zei Fay plotseling. ''Tuurlijk wil iemand je wel hebben, Ik, Ron, Hermio-''Zei Harry, ''Hermione niet''Onderbrak Fay hem. Harry knipperde even ongelovig met zijn ogen toen hij hoorde hoe gebroken Fays stem klonk. Maar ook om het feit dat Hermione Fay niet zou mogen.
Fay merkte duidelijk dat Harry het niet helemaal geloofde en vertelde toen het hele verhaal van begin tot eind. Tussendoor snikte ze wel even en veegde ze wat tranen uit der gezicht. ''Het was vast Hermiones bedoeling niet om je echt te slaan, maar alleen even duidelijk te maken dat ze bezig was of zo iets. Seamus hoorde je vast niet heel goed en dacht dat je er meer wilde''Zei Harry zoekend naar een aantal goeie argumenten. ''Denk je dat?''Vroeg Fay nogal onzeker, Harry knikte. ''Ik ga dadelijk wel even met ze praten.''Zei Harry. Hij wilde vooral even zeggen dat ze op moesten passen met wat ze deden en zeiden tegen Fay. Ze was erg gevoelig en nummer 1 in aanstellen.
''Je bent echt lief Harry''Zei Fay en glimlachte door haar overige tranen heen. Harry glimlachte even nerveus terug, ''Maar ehm, we hebben dadelijk toverdranken en ik vroeg me af hoe het ging met het plan Fay.''




Reageer (5)

  • Ingeling

    super!!! snel verder <33

    1 decennium geleden
  • Cresseyde

    Harry is zo gevoelloos! Ziet hij niet dat Fay daar niet over wil praten!
    <333333

    Ps: Ik mis Draco een beetje, een beetje maar hoor....

    1 decennium geleden
  • feminist

    I looooooooooooooooove it ;D
    verder?

    1 decennium geleden
  • Cleverness

    Fay:
    ´Hoe het gaat?
    nou, afgezien van het fijt dat Draco me probeerde te vervloeken, wel oké denk ik.´´

    xD
    snel verder!

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Arme Fay wat moet ze hier nou weer antwoorden??!!
    Love it!!
    Snel verder!!
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen