Foto bij 52°

Nog een hoofdstukje ;) Morgen ochtend plaats ik ook vroeg iets, want 's ochtends zijn de kudo's in de top meestal rond de 18 dus misschien is er dan een kans... Mijn deal van 10 hf in het weekend gaat ook in als ik erin sta, en dat moet toch wel lukken met zoveel Abo's! Weten jullie wat ik wel altijd jammer vind? Er lezen veel mensen mijn hoofdstuk, maar geven dan geen kudo :( Arme ik :P

XxX

Langzaam liep ik de trappen af naar beneden. Ik wist niet wat ik zou gaan doen vandaag, maar waarschijnlijk niet veel. Toen ik net de deur uit wou lopen hield Heidi mij tegen. ‘Aro wilt je zien’ zei ze. Ik zuchtte maar knikte en liep naar de grote deuren. Voor ik er op klopte werden ze al open gedaan. ‘Ah Hael, fijn dat je zo snel kon komen’ zei Aro vrolijk. Ik knikte. ‘Ik was toch net onderweg naar buiten’ zei ik. Hij knikte. ‘Waarom moest ik komen?’ vroeg ik. Hij keek meteen serieus. ‘Ik heb een opdracht voor je’ zei hij. Ik knikte. Ik snap eigenlijk niet waarom ik een opdracht krijg, ik hoor niet eens bij de wacht. ‘We willen dat je de Cullens gaat bespioneren’ zei Aro. Ik was meteen stil en keek hem met grote ogen aan. Ik schudde mijn hoofd na een tijdje. ‘Nee’ zei ik. Caius keek me boos aan. ‘Wij respecteren geen nee’ zei hij. Weer schudde ik mijn hoofd. ‘Ze zijn mijn vrienden, ze hebben me met alles geholpen, ik ga ze niet verraden’ zei ik. ‘Fascinerend, zo jong en kwetsbaar meisje met zo’n eigen wil’ mompelde Aro. ‘Maar je gaat toch’ zei Caius, god wat haatte ik hem. Ik knikte. ‘Ik ga wel, ik mis ze, maar ik ga ze niet bespioneren’ zei ik. Caius gromde. Ik draaide me om en liep de zaal uit, morgen, als Santiago terug is, zou ik gaan, en ik nam hem mee. Maar niet voor de Volturi, ik ga voor mezelf. Ik rende terug naar mijn kamer en pakte mijn rugtas. Ik deed er wat kleding in, mijn mobiel en portemonnee en mijn paspoort. Ik legde mijn tas op mijn bed en pakte er een boek bij. Ik ging zitten en begon te lezen, ik zou wachten tot Santiago weer terug komt.

Reageer (7)

  • Medicated

    @supperfan Alice kan dat togh niet zien ze kan tog geen half vampieren,Weerwolven zien of ben ik nou gek xd

    1 decennium geleden
  • Chicacolada

    Goed zo, ze mag de cullens niet verraden! Snel verder het is geweldig

    1 decennium geleden
  • Imperi0

    ik kudo bijna altijd
    en ik haat het bericht je hebt al een kudo gegeven:@

    watdenken ze wel vrienden spioneren never nooit:$

    1 decennium geleden
  • Dreambelievr

    Wat denken ze wel niet? Bovendien zou dat nooit werken. Edward zou het vroeg of laat in haar gedachten horen en anders zou Alice wel zien wat de gevolgen van haar verraad waren. Of waren ze dat weer even vergeten.

    1 decennium geleden
  • Allysae

    snel verder
    ik ben rond 7 uur wakker
    dan ga ik al een kudo geven oke

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen