Foto bij Dag 16

Hallo allemaal en welkom bij de 16e daily show hier is Marc weer ik hoop dat u genoten heeft van Martine gisteren ons te beurt zullen wij een daily brengen bij u. Gister was iedereen zich aan het voorbereiden op het eurovisie songfestival. Gisteravond was dan de finale we gaan kijken wat er gebeurde.

Iedereen begon met hun promoting. Angel wou dat Zweden won dus zij demonstreerde hoe je Zweedse gehaktballen moest maken. Ahmed jongleerde met stokbrooden maar dit ging niet goed ze vielen allemaal op de grond. Noah draagde een gedicht voor over Azerbadjan niemand had verwacht dat hij dat kon. Kayleigh zong een lied over Estland ze kon hartsikke goed zingen had dat iets met haar geheim te maken. En zo deed iedereen wat hij of zij had voorbereid.

Het songfestival begon. Tilly werd chagerijnig omdat Griekenland heel slecht was. Samira ging heel erg los op het liedje van Georgie en Noah zat ademloos te luisteren naar Azerbadjan. De punten werden gegeven en Nederland gaf als 3e de punten. Tessa humeur zakte toen Nederland 1 punt aan oostenrijk gaf. Stefan kreeg 5 punten en Noah 6 punten. 8 points goes to Bosnie-Herzegovina niemand had punten 10 points goes to.............................................................................................................. Sweden. Angel juichte Zweden kreeg 10 punten . And finally 12 points goes to............................................................................................................................... Denmark.
Sander juichte hij krijgt 12 punten de rest was minder blij. Tilly,Lucien,Franklin,Lis,Kayleigh,Demi,Bella,Ahmed en Samira hadden 0 punten van Nederland. De stemming ging verder toen ze op de helft waren stond Zweden bovenaan. Angel was blij en toen was het eind.Lis en Kayleigh wisselde af met Spanje en Estland onderaan. Maar Azerbadjan won het songfestival dus kreeg Noah €2500 maar Estland eindigde een na laaste en daarmee is Kayleigh genomineerd.

Ja Kayleigh is dus de eerste nominee. Welke 2 dames worden morgen ook genomineerd. Dat zie je morgen bij Martine tot ziens




Reacties's

Reageer (1)

  • Pia

    Buh, zero points. :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen