Foto bij Dag 15

'Hallo en welkom bij de 15de daily van secret story. Voor dat we terug gaan naar het huis stel ik me even voor. Ik ben Martina Baily, de nieuwe presentratrice. Aangezien Marc het iets te druk heeft. Maar genoeg gepraat, laten we maar terug gaan naar het huis. We laten straks aan de bewoners zien wie welk land vertegenwoordigt.' de tv schaakelt om naar het huis, waar alle bewoners op de bank zitten.
'Bewoners, zoals jullie weten gaat iedereen een land vertegenwoordigen voor het songfestival. De lijst is nu op de tv te zien.' alle bewoners zoeken hun eigen naam op op de lijst.
'Jullie gaan elk jullie eigen land promoten. Jullie krijgen twee uur de tijd om te bedenken hoe jullie dat gaan doen. Het mag in elke vorm, van een dansje en een liedje tot een hele speech. Laat je van je beste kant zien.'
Iedereen splitste zich en ging ergens anders aan het werk. Lis ging ergens zitten en begon met het schrijven aan een korte speech waarom Spanje nou net moest winnen. Tilly begon een dansje te maken over Griekenland en de geschiedenis van alles. Bella had nog steeds niet echt de puf om mee te doen zonder Stella en bleef maar een beetje op bed liggen en een paar dingetjes op te schrijven over Italie. Stefan begon met het maken van een Ierse dans, wat er lachwekkend uit zag. Ahemed begon te twirlen met franse stokbroden die de hele tijd op de grond vielen. Lucien probeerde met ijsblokjes een klein landje van ijs te maken om ergens voor te gebruiken maar natuurlijk smolten de ijsblokjes bij het warme weer in Portugal. Tessa begon met skies iet met Oostenrijk te doen, terwijl angel weer iets probeerde met zweedse gehaktballen. Iedereen die had al wel een idee wat hij met zijn of haar land aanmoet.

'Wie zal er gaan winnen, wie zal het beste idee hebben om zijn of haar land aan te moedigen. Wie zal uiteindelijk die grote geld prijs naar binnen weten te slepen? We zullen u bij de volgende daily verder op de hoogte stellen. Nog een fijne avond.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen