oahhh ik heb lieve reacties gekregen! <3
krijg ik nog meer lieve reacties? ;)
enjoy!

Vandaag is m’n date met Taylor! Ik heb er echt onwijs veel zin in! Ik spring uit m’n bed en loop richting de badkamer. Ik zet de kraan van het bad aan en haal dan een gezichtsmaskertje op m’n kamer. Onderweg bedenk ik me, zal ik Joy bellen? Ik pak m’n telefoon en tik haar nummer in. “Emily!” roept ze door de telefoon. “Joy!” roep ik blij terug, het blijft even stil maar dan barstten we beiden in lachen uit. “Al lang wakker?” vraag ik haar. “Jaaaaaaaaa! En jij?” roept ze door de telefoon. “Ja ik ook! Maar ik belde je eigenlijk om te vragen of je zin had om een meidenmorgen te doen?” “Meiden morgen? In mijn beleving is het nog altijd meidenavond hoor!” zegt ze niet – begrijpend. Ik begin te lachen. “Va- vandaag. Daaate Taylor. Mooi” zeg ik hikkend van het lachen. “Vavandaag daaaaate taylor mooi” zegt ze, nu nog minder begripend. Op mijn gelach na is het een tijdje stil. Als ik bijna uitgelachen ben klinkt een keiharde “Oaaaaaah!” door de telefoon, ik begin weer te lachen. “Ik kom eraan!” zegt ze en ik hoor een luide piep. Ik lig nu half lachend op de grond, en eigenlijk ligt het best wel comfortabel. Ik hoor de bel gaan en ik weet dat het Joy is, ik loop de trap af en open de voordeur. “Schatje!” gil ik als ik haar zie. “Ander schatje!” gilt ze terug. Ik begin te lachen.
“Ik ga nog even in bad.” Zeg ik als we de trap oplopen. “Ik kom bij je zitten!” zegt ze vrolijk. Ik kijk haar gek aan? Samen in bad? We zijn 15 en 16 hoor. “Ik heb m’n bikini bij me” zegt ze. “Oke dan.” Zeg ik, nog een klein beetje twijfelend. “Jaaaa!” roept ze blij. Ik pak m’n bikini en kleed me om op de badkamer, terwijl Joy zich op mijn kamer omkleed. “Ben je klaar?” roep ik als ik klaar ben. “Ja!” klinkt er terug. Ik open de deur en loop mijn slaapkamer in, maar ik draai me al meteen om, om de kraan alvast aan te zetten. “Bad party!” gilt Joy.

ik ga ook maar eens sociaal doen ;
laten we makkelijk beginnen ;
hoe heet je?

Reageer (3)

  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    En ik heet Debby ^^
    Xx

    1 decennium geleden
  • Courageux

    ik heet esmee
    ik ben je beste vriendin
    ik zit naast je op school
    wij zijn samen ook gek
    en samen zingen we; SHE GOT HER LIPSTICK ON HERE I COME DA DA DUM
    haha snel verder <3

    1 decennium geleden
  • loveer

    hahahaha geweldig hoofdstuk bad party :P:P:P zo gek zijn mijn vriendinnen en ik ook maar dit hebben we nog nooit gebrobeerd (A) maar ik heet Julie. Snel verder (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen