Foto bij Dag 14

Hallo welkom bij de 14e daily-show.
Gister moest Rutger het huis der geheimen verlaten.
Straks praten we met Rutger maar eerst gaan we kijken naar wat er gebeurde toen Noah terug naar binnen kwam.

De blauwe deur ging open en Noah liep naar binnen er kwam een zucht van verlichting. Liever hadden ze Rutger gezien Noah had het gevoel dat iedereen niet blij was hij liep naar de slaapkamer en gooide zijn koffer op het bed.

Marc praatte met Rutger. Rutger wat vind je ervan dat je als 2e afgevallen bent. Ik vind het eerlijk gezegd niet erg want ik was er even uit weg van thuis en weg van werk om even rust te nemen en dat is gelukt. En zei Marc je wordt vader. Ja over 2 weken al. Rutger over de geheimen het geheim van Tilly,Noah,Ahmed en Lis zijn bekend bij ons.
Welk geheim wil je horen de rest kun je na de uitzending horen. Ik wil het geheim van Lis horen. Oke Lis janszen of eigenlijk in het echt heet ze: Lis Maria Montoia De La Rosa Arnelas Ramirez. Want haar geheim is: Ik ben getrouwd met een spaanse prins.
Rutger reageerde stomverbaasd vandaar die Spaanse vlag. Vanaf deze week heeft elke week een thema dan staan de missie's in het teken van dat thema. We gaan live naar Portugal waar de stem de themaweek bekend maakt.

Bewoners deze week beginnen we met de themaweken. Groepsmissie's staan in het teken van dit thema. Deze week is het de week van het Eurovisie Songfestival. Jullie krijgen jullie eigen land straks promoten jullie dat land om punten te geven. Het land wat het hoogste eindigt verdient €2500 en het land wat het laagste eindigt staat genomineerd. Ik wens jullie veel succes. Lis vond het echt een leuke missie zij was een grote fan van het songfestival. Demi vond het wat minder want zij moest ook nog haar missie uitvoeren. Ze stond op en ging meteen het eten klaarmaken bij de eerste dag had ze er geen moeite mee ze maakte Griekse Salade. Iedereen ging blij eten.

Oke dus ze moeten hun eigen land vertegenwoordigen in het volgende hoofdstuk zie je wie welk land hebt. En morgen promoten ze dat land tot morgen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen