Foto bij H2. -.-

Hier lijkt Yordi op:D

De grote jongen loopt dreigend op mij af. Net voor hij zijn arm op heft om mij te slaan hef ik mijn been op. Ik doe het gewoon. Met volle kracht trap ik hem in zijn kruis. Schreeuwend van de pijn gaat hij op de grond liggen. Nu naar mijn kluisje, aan boeken in mijn kluisje doe ik niet, kan ik minder snel naar huis. Ik heb het onderste kluisje, leuk -.-. Gebukt haal ik mijn jas er uit. Ineens voel ik twee sterke handen op mijn schouders. Ik gil en draai me om om nog een knietje te geven, maar zie dat het Yordi is. ‘Yordi! Gelukkig ben jij het, ik dacht dat het die jongen was.’ Zeg ik opgelucht. ‘Ja ik zag wat je deed, goed werk meid!’ zegt hij trots. ‘Bedankt, waar zit jou kluisje?’ vraag ik nieuwsgierig. Droog wijst hij naar het kluisje naast me. ‘Oo wat leuk, gelukkig één aardige buur.’ Zeg ik opgelucht. ‘Hee Yordi, ben je eigenlijk niet een beetje oud voor de eerste klas?’ vraag als ik zie hoe groot en oud hij er eigenlijk uit ziet. ‘Jep, ben blijven zitten’ zegt hij met een knipoog. ‘Nou, is daar in ieder geval één iemand blij mee.’ Zeg ik en vervolgens loop ik weg.
Thuis wil mijn huiswerk niet lukken, iedere keer komt er een nieuw smsje van Yordi binnen. Zuchtend kijk ik naar het nieuwe smsje:

Hee,
Maak je serieus huiswerk?
Laat gewoon zitten, k doe het ook niet XD
En als je dan na moet blijven, so what dan zijn we in ieder geval niet alleen;)
Gr. Y

Yordi heeft gelijk! Waarom huiswerk doen, ik bedoel goed maak ik het toch niet. Ik sla mijn boek dicht en zet de tv op mijn kamer aan.
Ik kijk naar m’n mobiel.
Terug smsen dan maar.

Hee,
Je hebt gelijk.
Geen huiswerk meer voor mij
Dan maar gezellig een uurtje zitten:P
X Angelica

Ik druk op verzenden. Wacht, heb ik er nou kus achter gezet? Wat nou als hij dat overdreven vind. Nouja nu te laat.
Ik kijk naar Glee, wat een leuk programma. Serieus, Yordi lijkt echt vet veel op Sam.
Weer een smsje:


Goedzo, ben trots op je:D
Ik kijk gleeXD
X Yordi

Hij doet ook een kus, gelukkig.
Ik kijk nog eens naar Sam bij Glee.
Hij is wel hot… Of vind ik hem hot omdat ik goed bevriend ben met Yordi.
Ik schrik van mij ringtone.
‘Met Angelica.’
‘ Oo hoi Jesse.’ Zeg ik een beetje teleurgesteld omdat ik had gehoopt dat het Yordi was.
‘Naar de film samen, nee sorry ik kan niet. Andere keer?’
‘doeg.’opgelucht hang ik op. Ik vind Jesse wel aardig, maar om dan meteen naar de film te gaan.
Ineens voel ik dat iemand twee handen voor mijn ogen doet. Ik gil. ‘Stil, ik ben het maar’ lacht een stem achter me. ‘Yordi?’ vraag ik blij, blij omdat hij het is. ‘Dat heb je helemaal goed.’ ‘Wat doe je hier?’ vraag ik nog steeds met de handen voor mijn ogen. ‘Samen glee kijken is toch veel leuker dan alleen glee kijken?’ lacht hij en vervolgens gaat hij naast me op bed zitten. Hij zit naast me, en slaat zijn arm om me heen

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen