Foto bij Liveshow 2 deel 2

Oke welkom terug bij de 2e liveshow van Secret Story straks komt er de wekelijkse quiz en verlaat Noah,Sander of Rutger het huis der geheimen.
Maar eerste naar de onthulling van het geheim van Lis.

Lis onthul je geheim.

Mijn geheim is dat ik getrouwd ben met een spaanse prins. Ik koos voor dit geheim omdat ik wil bewijzen dat ik 3 maanden lang in een huis kan zitten ik het van mijn meisjesnaam Lis Janszen maar van me Spaanse naam heet ik Lis Maria Montoia De La Rosa Arnelas Ramirez
Lis dank je wel je mag de kamer van de waarheid verlaten..

Dat betekent dat Lis getrouwd is met een spaanse prins die zagen jullie niet aankomen. We gaan nu de wekelijkse quiz spelen.

Bewoners we spelen de wekelijkse quiz. HEt is mannen versus de vrouwen.
Hier komt vraag 1: Hoevel gouden medailles heeft Nederland gewonnen op de Olympische Spelen van 2004. Het antwoord is 4. Vraag 2: Hoe het de ziekte waarbij je heel weinig eet en zeer dun bent. HEt antwoord is Anorexia. Vraag 3: Wie is de mentalist die lepels buigt het antwoord is. Uri Geller. Vraag 4: Hoe heet het jongentje die in 2010 zijn hele familie verloor bij een vliegtuigongeluk waarbij hij de enigste overlevende was. Het antwoord is Ruben. De winnaars krijgen 1500 en dat zijn de ................................................................................................................... Mannen.
De mannen juichten maar de stem was nog niet klaar. Genomineerd de lijnen zijn gesloten neem binnen 30 seconden afscheid en kom naar de exit gang. Iedereen nam afscheid en Rutger Noah en Sander liepen naar de exit gang. Marc praatte tegen ze.

Oke Rutger, Noah en Sander een van jullie gaat straks Secret Story als eerste man verlaten maar eerst maak ik iemand blij die mag terug naar binnen hij heeft 59% van de stemmen gefelicteerd......................................................................................................................... Sander.
Sander juichte hij waas zo blij. Hij liep naar binnen en wou demi omhelsen maar zij gaf hem alleen een hand. Noah en Rutger een van jullie gaat Secret Story verlaten hij heeft maar 12% van de stemmen ik moet helaas teleurstellen....................................................................................................................... Rutger.
Noah luchte op en omhelsde Rutger. Bij rutger kwamen er tranen.
Noah liep terug naar binnen wat daar gebeurde zien jullie morgen.
Rutger helaas jij moet Secret Story verlaten maar we willen weten wat is jouw geheim. Mijn geheim is: Ik heb goud gewonnen op het wk atletiek onder 23 jaar. Dankjewel Rutger ik zie je morgen in de daily tot morgen.

Dit was de 2e liveshow morgen is Rutger bij me te gast en beginnen we met een thema week ik zie jullie morgen.


Reacties pleasse

Reageer (1)

  • Pia

    Wooot. _O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen