Foto bij Liveshow 2 deel 1

Hallo allemaal en welkom bij de 2e live show van Secret Story. Hebben jullie genoten van deze week. En een speciaal welkom voor de vorige week afgevallen bewonster Kelly. Deze week is er veel gebeurd als eerste het eerste feestje de cocktailparty waar Demi alle remmen losgooide en Kayleigh de beste cocktail had.
Toen werd er genomineerd, Rutger,Sander en Noah waren de klos zij hadden de meeste stemmen van de bewoners. Zij kregen een missie van de stem ze moesten musical liedjes gaan zingen voor de andere bewoners. De niet genomineerden besloten wie er won en die krijgt €1000. We gaan live naar Portugal waar Rutger klaar staat om America te zingen. De muziek begon en er kwam een vrouw binnen lopen uit de kamer van de waarheid. Ze begon te zingen
Puerto Rico,
You lovely island . . .
Island of tropical breezes.
Always the pineapples growing,
Always the coffee blossoms blowing .

Iedereen stond raar te kijken en toen was het de beurt aan Rutger.
Hij sloeg het eerste couplet over want er kwamen 4 vrouwen het huis in ze begonnen samen met Rutger te zingen.
I like to be in America!
O.K. by me in America!
Ev'rything free in America
For a small fee in America!

Het was goed ze dansten en zongen verder toen het voorbij was ging iedereen terug naar de kamer van de waarheid en was het de beurt aan Sander. Er kwam een mooie vrouw binnenlopen. Sander zong now i have the time of my life. Iedereen kent het wel, op het laatste moment sprong de vrouw in Sander's armen. Demi was meteen boos en keek jaloers. De vrouw liep terug naar de kamer van de waarheid.
Noah was aan de beurt hij had er geen zin. Maar had wel zijn tekst geleerd. Er kwam een man binnenlopen die verkleed was als schoorsteen veger. Noah zong S-u-p-e-r-c-a-l-i-f-r-a-g-i-l-i-s-t-i-c-e-x-p-i-a-l-i-d-a-s-t-i-e-s. Supercalifragilisticexpialidasties. Hij improviseerde en gooide zijn armen in de lucht terwijl hij zong. Super-cali-fragilistic-expialdi-tasties en nog een keer SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDASTIES.
Iedereen klapde voor hem en de bewoners gingen overleggen. Ze hebben met wat ruzie besloten dat Rutger gewonnen had. Rutger kreeg €1000 voor in zijn kluis.

Dat betekent dat Rutger €1000 in zijn kluis erbij krijgt. Jullie hebben gestemd op de bewoonster van wie je wilt dat haar geheim bekent word bij ons dat is Lis geworden zij zit nu in de kamer van de waarheid om haar geheim bekend te laten maken

Lis wij zijn nu onder mekaar niemand kan ons horen.
Onthul mij jouw geheim.
Mijn geheim is.........

Dat zien we in het 2e deel van de liveshow.
Straks zien jullie de wekelijkse quiz en de ontknoping van wie er naar huis gaat tot straks

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen