Foto bij Sweet goodbyes

Laatste hoofdstuk ):
Ik wil al mijn lezers bedanken, en vooral degene die een reactie achterlieten!! Thank you <3

Eyes zei op 8 mei 2011 - 23:47:
*duwt haar mond dicht, die was open gevallen van verbaasdheid* Wacht even, hij is half mank, zij heeft nog gips om en toch denken ze dat het helemaal goed zal gaan? Zou me niets verbazen als ze dadelijk met z'n tweeën uit haar bed flikkerden (oké, dat was mijn duiveltje, nu mijn engeltje, die overigens ook geschokt was)

Oké, Engeltje heeft niks te zeggen die moet nog bij komen van de schrik maar eh, krijgen we de volgende keer een 16+ chapter?!


Hahaha, Ik moest heel hard lachen om deze reactie, maar even over een 16+ hoofdstuk. Helaas komt die er niet. Mijn ouders willen dit verhaal ook lezen en dat vind ik nogal beschamend. Hope you don’t mind! (:

9 maanden later

Ik geef mijn moeder een dikke knuffel. “Ik ga je missen mam” zeg ik. Mijn moeder heeft tranen in haar ogen. “Ik jou ook lieverd” zegt ze. Ik maak me los uit de omhelzing en geef Erik een knuffel. “Veel plezier meis” zegt hij. Ik glimlach en loop verder. Ik zie dat Erik een arm om mijn moeder heen slaat. Ik glimlach. Ik ben blij dat mijn moeder eindelijk een lieve vriend heeft gevonden. Na wat er met Richard was gebeurd zag mijn moeder het even niet meer zitten. Het proces tegen hem was gelukkig goed gegaan. Richard is veroordeeld tot 9 jaar gevangenisstraf met TBS. Nadat de uitspraak geweest was zijn Mathijs, mijn moeder en ik een weekend naar Frankrijk geweest om volledig te ontspannen. Eenmaal thuis had ik mijn moeder aangeraden om zich aan te melden op een datingsite. Mijn moeder vond het eerst niks, maar had zich toch aangemeld. Na een paar weken liep ze opeens stralend door het huis. Ik had ernaar gevraagd. “Het is niks” had ze geantwoord. Maar de volgende dag kwam ze thuis met nieuwe kleren en een nieuw kapsel en in haar ogen flikkerde lichtjes. “Vertel, wie is het?” had ik gevraagd. Ze had gezucht en een foto laten zien van een man rond de 45 met zwarte krullen en blauwe ogen. “Hij heet Erik” had ze gezegd. Dit voorjaar was Erik bij ons ingetrokken.

Ik geef Ysa een dikke knuffel. “Veel plezier lieverd” zegt ze. “Ik ga je zo missen” zeg ik met een brok in mijn keel. “Niet doen, over 3 maanden ben je weer terug, en de volgende keer dat je op reis gaat dan bestuur ik het vliegtuig” zegt ze lachend. Ook ik moet lachen. Ysa gaat een opleiding verkeersvlieger doen. Met haar eindexamenlijst bestaand uit alleen maar achten en haar vrouwelijke charmes was ze zo door de zware loting van de opleiding heen.
Dan geef ik Nina en Alex een knuffel. “Heel veel plezier” zeggen ze in koor. Nina en Alex zijn sinds een paar weken een stel en niet meer van elkaar los te denken. “Dank jullie wel” zeg ik en ik moet mijn best doen om niet te huilen.
Dan draai ik me om en loop naar Mathijs. “Klaar?” vraagt hij. Ik knik en pak zijn hand. Met mijn andere hand pak ik mijn koffer en loop in de richting van de douane. Mathijs en ik gaan samen op wereldreis. We beginnen in New York en eindigen in Australie. Ik heb de wereldreis van mijn vader cadeau gekregen voor mijn 18e verjaardag. Veel te gek natuurlijk, maar mijn vader stond erop. Er was alleen een voorwaarde. Ik moest wel slagen voor mijn examen. Gelukkig werd ik een paar weken geleden gebeld dat ik geslaagd was voor mijn examen. In september ga ik samen met Mathijs naar de UVA, media en cultuur studeren. Mathijs knijpt even in mijn hand en haalt me terug in de werkelijkheid. Ik pak mijn paspoort uit mijn zak en wil het op de balie leggen. “Wacht!” hoor ik iemand roepen. Ik draai me om. “Rianne!” gil ik en ik vlieg mijn vriendin in haar armen. We staan een tijdje in een omhelzing. “Ben je helemaal naar Schiphol gekomen om mij uit te zwaaien?” vraag ik ontroerd. Ze knikt. “Ik kan jou toch niet op wereldreis laten gaan zonder je persoonlijk gedag te zeggen” zegt ze. Ik lach en veeg een traan weg. Ik geef haar nog een knuffel. “Heel veel plezier” zegt ze. “Dank je wel” zeg ik en ik veeg nog een traan weg. Dan loop ik weer terug naar Mathijs. Ik leg mijn paspoort op de balie. De man knikt en geeft mijn paspoort weer terug. Ik loop de douane door en kijk nog een keer achterom. Ik zwaai naar mijn familie en mijn beste vrienden. Ik zal ze missen. Dan voel ik Mathijs zijn warme hand in de mijne. Ik kijk ik Mathijs in zijn ogen. Mathijs, mijn grote liefde, mijn alles, en ik druk mijn lippen op die van hem.




Oepsie, dat met trouwen hoort er eigelijk niet in!! Dat had ik eigenlijk al veranderd maar niet goed opgeslagen. Ik vond ze ook nog een beetje jong. Maar nu staat het er goed (:

Vond je mijn verhaal leuk? Misschien is dit ook wat? KLIK

Reageer (11)

  • Lumoure

    In 3 uur dit hele verhaal uitgelezen! Zooo mooi!(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • jeanineb

    Jammer dat het verhaal is geëindigd, het was echt een super mooi verhaal!!

    Xxx

    1 decennium geleden
  • Rubyy

    Woooooooooooooooooow!!!
    Ik heb het verhaal uitgelezen zonder 1x te willen ademhalen!!
    snif snif zoooo moooi!!
    Vooral die bom! erg mooi bedacht

    1 decennium geleden
  • xAries

    whaaaaaaaaaaa ik vond hem echt supermooi (A)
    ik ben gister (ja een paar uurtjes terug) begonnen met lezen en ik MOEST het gewoon aflezen (ookal moet ik morgen vroeg opstaan en ben ik moe)
    superdupermooi(L)
    X

    1 decennium geleden
  • emhavee

    Ik heb net echt alles gelezen xD Echt een super verhaal!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen