Foto bij Chapter 7: The new borns coming

Wil iemand een keer een reactie achter laten aub<3

Ik loop onrustig rond wachtend tot de rest terug komt. Ik sta voor Charlies huis en zie opeens de deur openen gaan. Ik verstop me achter een boom en zie Bella naar buiten lopen die onder weg is naar Edward. Na dat Bella weg is staat Charlie voor de deur en kijkt richting mij maar kan me niet zien.
Charlie POV
Ik draai me om en zie gouden ogen in het bos,ik wil er heen lopen maar iets houd me tegen. "Charlie heb jij Jade gezien ik zie haar al een paar dagen niet is ze ziek"hoor ik Seth opeens zeggen."nee Jade is dood weetje nog,ohja je was toen weg in Port Angeles zei je moeder heeft ze niks gezegt als je meer wilt weten moet je naar Dr.Cullen hij heeft haar voor het laatst gezien"zeg ik en voel een klein traantje weg pinken."echt mam heeft niks gezegt en al helemaal Leah niet die heeft het moeilijk genoeg,maar waarom zag ik haar gisteren met die Cullen jongen uhm Jasper ofzo lopen door het bos?"vraagt Seth."wanneer?ze is al meer dan een week dood"zeg ik."gisteren"zegt Seth."kom we gaan naar de Cullens.

Alice POV
Ik zie opeens Charlie komen en het gaat om Jade maar haar of ons zie ik niet iets is bij ons dat mijn zicht tegen houd."Jasper je moet weggaan met Jade Charlie komt er aan voor Jade"zeg ik en wenk Jasper naar buiten."ik weet niet waar ze is."zegt Jasper."ik ben hier"horen we Jade zeggen."Jade Charlie komt er aan!"gil ik."rustig ik weet het Seth zei dat hij me zag met Jasper ik hoorden hun praten"zegt Jade."Wat Jade dat is gevaarlijk als hij je heeft gezien moeten we iets verzinnen"zegt Edward boos."nee we moeten hem weg sturen morgen zijn de newborns hier"zeg ik na een snelle visioen

Jade POV
iedereen kijkt bang angstig,of zoals Emmett woedend na wat Seth deed gelukkig heb ik bij mij gave,heelen, ook een extra'tje ik kan somige dingen laten verdwijnen bijv. een hele slechte herinnering en ik heb mezelf uit Charlie gehaalt toen niemand op me letten. Ook als is Edward boos op me en Bella ook het maakt me niet uit de enige die mij op me zenuwen werkt is Jasper omdat ik alles moet doen wat hij zegt.
1.ik moet tijdens het gevecht in de buurt blijven
2.ik moet me aan de regels houden,niet op de zelfde manier aan vallen en hun armen om me heen laten slaan.
3. zijn vraag net voor het gevecht moet ik aan horen en eerlijk antwoorden.

Reageer (2)

  • DjBieberSwag

    Even iets jade heeft een andere gave:
    Ze kan je geest over nemen(ook Bella)
    Ga zo verder!
    Dankje lieve lezers!

    1 decennium geleden
  • Tweetybum

    Verder!!

    XxX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen