Foto bij Dag 13

Hallo kijkers en welkom bij de 13e daily alweer vandaag in de daily krijgt Demi een geheime missie houdt Bella het niet meer vol en komt er een nieuwe bewoner in het huis. Haar geheim maakt ze zo bekend aan ons en ze komt straks live het huis in.
Maar eerst over naar de geheime missie van Demi.

Wil Demi naar de kamer van de waarheid komen. Demi je krijgt van mij een geheime missie waarmee je €2500 voor je kluis kan winnen.
Jij gaat deze week tot en met de liveshow volgende week alleen maar gezond eten jij wilt koken jij moet de hele week alleen maar sla klaarmaken, ceasersalade, salade nicoise als er maar sla in zit de recepten liggen hier. Je begint morgen. Veel succes je mag de kamer van de waarheid verlaten.
.

Demi vond het een leuke missie toen ze uit de kamer kwam zag ze Bella onder de dekens liggen ze liep naar haar toe en vroeg wat er aan de hand was. Bella zei rot op en laat me met rust. Demi reageerde verbaasd en liep naar de woonkamer. Lis zei al dat iedereen al geprobeerd heeft haar te troossten maar dat werkte niet.

Ondertussen in de kamer van de waarheid zat de nieuwe bewoner Tilly.
Tilly jij gaat straks via de voordeur het Secret Story huis binnen jij bent de nieuwe bewoonster maar eerst wil ik jouw geheim weten dus wat is jouw geheim. Mijn geheim is dat ik een ravenvrouw ben. Dat komt omdat ik een speciale band met Raven heb en omdat ik half raaf ben. Tilly dankjewel je mag naar de voordeur lopen en het huis der geheimen betreden..

Tilly liep naar de voordeur en kwam het huis binnen de bewoners stonden raar te kijken ze vroegen wat ze hier kwam doen met die koffers ze zei dat ze een nieuwe bewoner was ook met een geheim. Noah moest er niks van weten. Franklin en Tessa stelden zich netjes voor. Tilly pakte het bed van Kelly en gooide haar kleren in de kast.

Ja hoe zullen de bewoners Tilly opvatten en hoe gaat Demi haar missie volbrengen straks zie je de live show en over Tilly is er een apart hoofdstuk waarin zij zich voorstelt tot de liveshow

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen