Foto bij Chapter 6: I don't smell Bella

Ik zit in de auto bij Jasper die we aan de rand van het bos neer zetten." waarom gingen we niet gewoon rennend Jasper?"vraag ik." Carlisle wilt dat we gewoon doen zoals anderen die nu moeten denken dat we gewoon door het bos gaan lopen"zegt Jasper en loopt met min op z'n hielen.
Bella POV
Ik zit in emmett's jeep samen met Edward onderweg naar het trainings veld." waarom ben je gespannen?"vraag ik aan Edward."Jade we weten niet hoe ze gaat reageren"zegt Edward."hoezo?? Jade was dood zei Alice"zeg ik." soort van ja ze is vampier,newborn net zoals de vampieren waar we tegen moeten vechten." zegt Edward. Ik knik en de jeep stopt." blijf nog vijf minutjes zitten oké"zegt Edward en rent weg. Ik blijf zitten tot ik plots een gebonk hoor achter de jeep. De deur word open getrokken en daar staat...Esmé." Esmé je liet me schrikken"zeg ik." oh sorry bella ik zocht Jade ze is verdwenen heb jij haar gezien"vraagt ze." nee nog niet"zeg ik en klim uit de jeep." wil je op me rug dan zijn we eerder bij de rest"zegt Esmé." oké"zeg ik en Esmé hijst me op haar rug en binnen vijf minuten zie ik Edward voor ons staan. Hij haalt me van Esmé der rug en duwt me tegen zich aan."je moet terug jade loopt los nadat ze je rook"zegt Edward bezorgt." nee ik geloof in der"zeg ik en wurm mezelf los."Bella daar ben je"hoor ik de fluwelen stem van jade zeggen." jade je bent een vampier"zeg ik." ja ach het is beter dan niets"zegt ze en loopt op me af en geeft me een knuffel."Jade je doet gevaarlijk"zeg ik zacht." hoezo mag ik je niet knuffelen van Eddie"zegt ze plagerig." ik ben een mens en jij een newborn"zeg ik en kijk haar aan." ooh dat het is goed ik ruik je niet alleen wistje dat in je shampoo lavendel zit"zegt ze. Ik lach naar der en zij loopt weer naar de rest." Edward hoe deed ze dat"vraag ik." jade heeft eigenlijk een andere gave dan we zijde,bij aanraking ziet ze mensen maar ook vampiers hun gedachte en ze is imuun voor mensen bloed ze heeft ook een soort kracht om mensen te sturen zoals ervoor zorgen dat ze doen wat zij wilt"zegt Edward."dus ze is ongevaarlijk voor mij"vraag ik." ja je mag alles doen bij haar zelf dood bloede als ze een week niet gedronken heeft"zegt Edward en we lopen naar de rest

Jade POV
Ik huppel naar de rest en ga naast Jasper staan."wil jij tegen Emmett vechten zo omdat je een newborn ben"vraagt Jasper. Ik knik en hoor de wolven naar ons toe komen gevolgd door een vieze honden lucht door me neus." bah wat is dat"zeg ik."de weerwolven ze ruiken zo voor ons"zegt Jasper." echt ah nee hè"zeg ik. Jasper lacht en slaat zijn arm om me heen." we gaan vechten tegen newborns onze soort ze zijn sterker en sneller dan ons"begint Carlisle." ze willen weten waarom"zegt Edward." omdat er nog mensen bloed in hun spieren zit,Jasper hier heeft ervaring met newborns hij gaat ons vertellen wat we wel en wat we niet moeten doen"zegt Carlisle en Jasper laat me los en loop naar de plek waar Carlisle stond."Carlisle heeft gelijk ze zijn sneller en sterker dan wij maar er zijn een bepaalde regels 1.laat nooit hun armen om je heen slaan. Ze rukken je dood.2 val nooit op de gelijke manier aan. Daar zijn ze op voorbereid en dat verlies je. Emmett"zegt Jasper. Emmett gaat tegen over Jasper staan." hou je niet in"zegt jasper. " not in my nature"zegt Emmett. Emmett rent op Jasper af en ze beginnen te vechten,na een tijdje snijd jasper Emmett op de grond en wint." nooit concentratie verliezen"zegt ie." jade nu jij"zegt Jasper en wenkt me naar de plek waar Emmett stond." Jade hier is ook een newborn zij zal mij verslaan, jade toe maar"zegt Jasper en meteen val ik aan en ik win." Edward Carlisle jullie mogen"zegt Jasper en wij lopen weg. Ik ga bij Bella en Alice staan en kijk naar Edward en Carlisle terwijl Jasper er omheen loopt. Edward heeft na een tijdje Carlisle gevloert." nog een ding keer je vijand nooit de rug toe" zegt Jasper en rolt met z'n ogen als Carlisle op staat en Edward vloert. Jasper laat Alice en Rose ook nog vechten en daarna stoppen ze en komt Jasper bij mij staan." als je de newborns wilt dode moet je hun hoofd of hun armen er afrukken zoals bij die beer"zegt Jasper." oké"zeg ik en Jasper loopt naar Bella.
Jasper POV
Ik loop langs de jeep." Jasper hoe weet je zoveel van newborns"vraagt Bella." ik heb een andere voeding gehad dan de rest van de familie. Ik werd getraind bij de zuiderlingen maar die training hielp niks tegen de newborns"zeg ik en laat me littekens zien." dat zijn de zelfde als die van mij"zegt Bella." Battle scars"zeg ik." maar alsnog heb ik geen een gevecht verloren behalve van jade"zeg ik." ik versloeg iedereen zonder ooit echt op het slagveld te staan." zeg ik."wacht was dit tijdens de Burgeroorlog?"vraagt Bella." ik was de jongste majoor van Texas"zeg ik." totdat.."vraagt Bella." totdat ik een zekere onsterveling tegen kwam,Maria. Zij maakte legers in het zuiden en als soldaat kon ze me goed gebruiken. Ik trainde haar newborns, ik was zeg maar haar rechterhand. Maria was slim,voorzichtig en ze had mij daarom won ze alles. Ik dacht wat Maria en ik hadden dat het liefde was maar ik was haar marionette en zij trok aan mij touwtjes. Toen ben ik weggegaan en kwam ik Alice tegen die me al zag aan komen en zag dat ik iemand vond waar ik van ging houden, en na 100 jaar heb ik haar gevonden"zeg ik en jade staat opeens naast me." waarom heb je min eigenlijk zo lang laten wachten"vraagt ze." mijn excuses ma'am" zeg ik en druk zachtje mijn lippen op de hare.
Ik hoor Bella lachen en we stoppen meteen." Bella kom anders vermoord Charlie me"hoor ik Edward zeggen.

Jade POV
Edward neemt bella mee en meteen komt Alice aangehuppeld." kom we gaan naar Los Angeles shoppen!"gilt Alice en sleurt me mee en ik kijk naar Jasper met een blik van help me. Jasper lacht en zwaaid naar me." Alice waarom los Angeles"vraag ik." nieuwe kleren!"gilt Alice maar wordt tegen gehouden door Carlisle." niemand gaat zo ver weg zeker jij en jade niet jullie zijn belangrijk" zegt Carlisle en duwt mij naar Jasper en Alice naar Rose en Emmett voor de auto. Jasper pakt me hand en we lopen op mensen snelheid naar de auto." jade meende je het dat ik je lang liet wachten?"vraagt Jasper." ja maar ik liet jou langer wachten vergeef je me"vraag ik en trek een pruillipje." misschien voor een kus"zegt Jasper en kijk me aan. Ik lach en druk me lippen op de zijne.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen