Foto bij Dag 12

Hallo allemaal en welkom bij alweer de 12e daily show van Secret Story. Gister is bekend geworden dat Stella het huis moest verlaten omdatt Stefan haar geheim heeft geraden. Bella is ontroostbaar. En ook zijn de 3 nominaties bekend. Rutger,Sander en Noah. Ik heb hier een tussenstand voor je. Noah staat bovenaan met 56% op plaats 2 staat Rutger met 17% en op 3 Sander met maar 17% maar de liveshow is morgen pas dus alles kan gebeuren. Vandaag staat alles in het teken van de groepsmissie die de genomineerden moeten uitvoeren. We gaan naar Portugal om te kijken om wat voor missie het gaat.

Willen Rutger,Sander en Noah naar de kamer van de waarheid komen.
Genomineerden ik geef jullie een groepsmissie als julllie deze goed volbrengen verdienen jullie ieder €100 voor in je kluis. Jullie moeten een musicallied gaan playbacken het is ieder voor zich dan stemmen de andere bewoners om wie het beste is en krijgt de winnaar €1000. Rutger jij krijgt het lied America van West Side Story. Jij speelt de persoon die America beschermt. Sander jij playbackt het lied I have the time of my life van Dirty Dancing jij speelt de mannelijke danser. En Noah jij bent Mary Poppings(Nederlands) en zingt het lied supercalifragilisticexpialidasties. De teksten liggen op jullie slaapkamer veel succes.
Noah had hier helemaal geen zin hij wist niet eens hoe hij die tekst moest uitspreken. Hij oefende de tekst supercalifregalitg nee nee. superproflogtok nee ook niet supercalifragitiktik. Hij ging op bed liggen en en ging oefenen. Rutger nam het serieus hij begon zelfs met dansen. De dames mochten niet kijken Demi wou vooral kijken wat Sander aan het doen was. Demi vond Sander erg leuk en andersom ook. De uitslag van deze missie hoor je morgen in de liveshow.

Bella was al de hele dag aan het huilen rutger probeerde haar te troossten maar dat hielp niet niemand kon haar troossten. Bella wou onmiddelijk naar huis omdat het Stella's idee was om hier aan mee te doen en zij nu naar huis is. Ik ga naar huis toen ze dat zei liep ze naar de kamer van de waarheid.

Ja wat gaat Bella doen gaat ze echt naar huis of kijkt ze het nog aan. Morgen in de daily krijgt Demi een geheime missie en is de liveshow waar Rutger,Sander of Noah naar huis moet. Tot morgen

Nog een vraag morgen in de liveshow gaat er een geheim onthuld worden welke wordt dat noem een naam in een reactie en wie weet onhult Lis,Kayleigh,Demi,Tessa,Samira of Angel haar geheim dus kies uit deze meiden

Reageer (2)

  • CareFree

    lis

    1 decennium geleden
  • Pia

    Lis' geheim :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen