Foto bij Chapter 4: Carlisle Cullen makes me a vampire

Dr.Cullen

Ik voel dat ik bloed verlies en dat we erg hard naar het ziekenhuis rijden." Alice op schieten ze verliest te veel bloed!"gilt Bella tegen Alice. Alice rijdt steeds harder en na een tijdje zijn we er en brengt Alice me naar een of andere dokter."Carlisle je moet haar helpen heel de auto zit onder het bloed ze gaat dood! Ik zag het gebeuren"zegt Alice." Alice je moet Bella naar huis brengen en tegen Charlie zeggen dat ze dood is"zegt 'Carlisle' ik weet niet wat Alice doet maar na een tijdje is ze weg met Bella en voel ik veel pijn in me nek. Terwijl ik in brand sta brengt iemand waarschijnlijk Carlisle me ergens heen."Emmett Jasper help me even"roept Carlisle. Ik begin te gillen van de pijn die erger en erger word." Carlisle wie is dit? En waarom verandert ze? Heeft Jasper haar gebeten"vraagt iemand."hey ik heb niemand gebeten!"gilt denk ik Jasper." nee ik heb het gedaan"zegt Carlisle."waarom?"hoor ik de stem van Jasper zeggen."ze had te veel bloed verloren en Alice zag haar al dood gaan"zegt Carlisle." Carlisle Charlie komt"zegt iemand."Jasper breng haar naar boven jou kamer daar komt niemand"zegt Carlisle.
Jasper POV
Ik pak het meisje op en ren op vampier snelheid naar boven,mijn kamer.
Ik leg haar op me bed en kijk naar haar. Ze begint steeds meer te gillen van het vampier gif en ik kan er niet tegen om haar pijn te zien hebben."Jasper mag ik binnen komen"hoor ik Esmé zeggen."tuurlijk Esmé"zeg ik en Esmé komt binnen lopen." je mag beneden komen hoor"lacht ze."ik wil bij der blijven"zeg ik eerlijk."weet ik Alice zei al zo iets over jullie,leuke dingen je leert haar jagen en dat soort dingen of als we gaan trainen voor de newborns jij leert haar alles wat je weet"zegt Esmé en gaat naast me staan en legt haar hand op me schouder."lukt het je wel haar zo zien"zegt Esmé." beetje ik kan er niet tegen dat ze pijn heeft maar dankzij jou Esmé voel ik ook vreugde in de kamer"zeg ik."dankje Jasper maar over drie dagen is het over en gaan jullie leuke dingen doen"zegt Esmé. Ik lach naar Esmé en ze loopt weer naar beneden.
~vier dagen later~
Na een tijdje stopt Jade met gillen en ligt ze rustig op mijn bed.

Jade POV
Ik voel geen brand meer alleen pijn in me keel." jade"hoor ik Jasper zeggen." ja"zeg ik. En open me ogen en zie 100x zo helder als eerst." wat ben ik"vraag ik." je bent net zoals wij een vampier"zegt Jasper."moet ik mensen gaan vermoorden?"vraag ik."nee wij leven op dieren daarom zijn onze ogen ook goud in plaats van rood"zegt Jasper. Ik knik en Jasper staat op en trekt me naar beneden."je gaat je nieuwe familie ontmoeten"zegt Jasper. Ik lach en we rennen op hele hoge snelheid naar beneden. Als we beneden zijn zie ik 6 vampiers staan."haai ik ben Esmé"zegt een klein vrouwtje met karamel kleurig haar."jade leuk u te ontmoeten"zeg ik."hoi jade ik ben Carlisle"zegt een blonde man."leuk u te ontmoeten"zeg ik. Daarna heb ik nog een meisje met blond haar ontmoet,Rosalie,een gespierde jongen,Emmett,en een jongen met brons kleurig haar,edward." Jade je moet weten dat somige van ons,Alice jasper en edward, hebben een gave en we gaan kijk of jij er ook een hebt"zegt Carlisle." oke" zeg ik en Carlisle deed allemaal dingen. Na een tijdje kwamen we er achter dat mijn gave was: ik kan bij mensen,vampieren en weerwolven hun verleden zien bij aanraking behalve bij Jasper. Edward heeft dat bij Bella,het was een soort vampier imprinting.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen