Foto bij Dag 11

Hallo allemaal welkom bij de 11e daily show. Gister is het eerste geheim geraden. Stefan raadde het geheim van Stella. Zij had een tweelingzus in het huis. Omdat dit geheim binnen 2 weken geraden is moet een van de tweeling het huis der geheimen verlaten dat zie je zo maar eerst maakt de stem bekend wie er naast Rutger nog meer genomineerd zijn. Op naar Portugal.

Mannen jullie met zijn vijven hadden allemaal 2 stemmen gekregen bij de nominaties van gister. Rutger is al genomineerd en Ahmed is al vrij van nominatie. Ik maak nu bekend welke 2 personen ook vrij van nominatie zijn en dat zijn..................................................................................................... Stefan en Franklin. Jullie mogen de kamer van de waarheid verlaten. Stefan en Franklin verlaten de kamer van de waarheid en omhelsden gelijk Lis en Kayleigh en Tessa. Ahmed zei gefeliciteerd. Rutger was nog steeds boos over zijn nominatie. Sander, Noah en Lucien. 2 van jullie zijn genomineerd en 1 daarvan is............................................................................................................................ Noah. Je mag de kamer van de waarheid verlaten. Toen Noah uit de kamer kwam werd Demi zenuwachtig. Ze wou niet dat Sander genomineerd werd. Sander en Lucien 1 van jullie is genomineerd en dat is................................................................................................................................. Lucien niet. Sander had even een vreugdemomentje voor 2 seconden. Ze verlieten de kamer van de waarheid. Sander was teleurgesteld Demi ook ze gingen allebei naar de slaapkamer toe en praatten over hoe het nu verder moet. Demi troosste Sander. Sander zei dat hij zijn tactiek moest veranderen. Ik hoop dat het dan wel gaat lukken. Weet jij wat me vrienden gaan zeggen als ik vrijdag weer voor de deur sta. Ik hoop zo niet dat ik weg moet.

Bewoners gister is het geheim van Stella en Bella geraden daarom moet 1 van hun nu weg. Neem binnen 30 seconden afscheid en Stella en Bella meld jullie in de kamer van de waarheid. Ze namen afscheid Rutger had hun als hou vast voor in het huis te blijven dus hopelijk kwam een leuk persoon terug.

Bella en Stella nederland heeft gestemd een van jullie moet per direct het huis verlaten en dat is................................................................................................................................ Stella. Stella neem afscheid en kom naar de voorraadkamer. Bella ga terug het huis in.Ze namen afscheid van mekaar en Bella moest huilen. Stella hield zich sterk en verliet het huis. Bella ging huilend terug het huis in. Toen ze binnenkwam vroeg iedereen wie ben je. Zei antwoordde met Bella en ging huilend naar de slaapkamer en ging op bed liggen.

Stella was inmiddels buiten en stapte in de taxi. Ze werd naar het vliegveld gebracht en stapte op het vliegtuig naar Amsterdam.

Morgen in de daily komt Stella in de uitzending heb ik de eerste tussenstand van de nominatie en komt er weer een groepsmissie dus tot morgen

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen