Foto bij Dag 10

Hallo allemaal en welkom bij de 10e daily show van Secret Story.
Vandaag is het nominatie dag de vrouwen mogen dit keer op de mannen stemmen. Ze mogen ieder 2 namen noemen en dan worden de 3 mannen die het meest genoemd zijn genomineerd. Maar eerst Stefan hij drukte gister op de rode knop en nu gaan we kijken hoe dat afloopt. Op naar Portugal

Stefan van wie denk jij het geheim te weten. Ik denk het geheim te weten van Stella. Wat is volgens jou het geheim van Stella. Ik denk dat Stella een tweelingzus in het huis verstopt heeft zitten.. Dan haal ik Stella naar de kamer van de waarheid. Wil Stella naar de kamer van de waarheid komen.. Toen Kayleigh en Lis dat hoorde maakte ze rare oeh geluiden en ze lachtten. Stefan jij mag 5 vragen stellen aan Stella ga je gang. Ik heb eigenlijk helemaal geen vragen. Dus ik ben uitgevraagd. Stella je mag de kamer van de waarheid verlaten.. Stefan blijf je bij je vermoedens of trek je je terug. Ik blijf bij me vermoedens.

Willen de bewoners plaatsnemen op de rode bank. Stefan dacht het geheim te weten van Stella. Stella heeft €5000 in haar kluis. Stefan heeft €4000 in zijn kluis de vermoedens van Stefan zijn........................................................................................................... juist.
Iedereen gilde en Stella baalde. Lis, Kayleigh en Stefan dansten de kamer rond. Stella onthul je geheim aan je medebewoners. Mijn geheim is dat hier in de geheieme kamer mijn tweelingzus zit en dat we elke nacht wisselen. Iedereen's mond viel open ook die van Noah en toen kwam de zus van Stella, Bella het huis in lopen. Iedereen klapte. De stem ging praten. Stella en Bella omdat jullie jullie geheim niet 2 weken verborgen hebben kunnen houden moet een van jullie morgen onmiddelijk weg. Daarom beslissen de kijkers wie van jullie 2 weggaat. En Demi je mag naar de kamer van de waarheid komen om te nomineren.

Het is aan jou wil jij Bella of Stella houden in het spel zet het in een reactie. Straks de nominaties maar dat in een apart hoofdstuk ik zie jullie morgen.

Reageer (1)

  • Pia

    Bella moet blijven! _O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen