Foto bij Dag 9

Hallo en welkom bij de 9e daily show gisteren was de eerste cocktail party en daar is flink gefeest en gedronken. Vooral Demi ging er los en dan is het niet leuk als de stem je om half 10(nederlandse tijd) komt wakker maken. We gaan naar Portugal.

Bewoners opstaan en meteen opstaan.. Iedereen geeuwde en had een kater. Demi was niet wakker te maken. Lis had last van haar handen omdat ze gister de cocktailshaker was. Sander ging het ontbijt maken maar niemand had hongen ze gingen uit bed pakte een broodje en ging buiten of op de bank slapen. Willen Lucien en Stella naar de kamer van de waarheid komen. Lucien en Stella jullie hebben een cleu van Franklin aangevraagd hij ligt hier voor jullie.. Het was een vlag van Nederland. Ze wisten niet wat dit betekende maar ze namen hem mee naar binnen en besloten hem buiten te hangen.

Stefan praatte met Lis en Kayleigh over het geheim van Stella. Ik denk dat ze een tweelingzus heeft hiet in het huis, zei Stefan. Dat kan toch niet waar moet ze dan zitten. Ik weet het niet maar haar haar zat anders en ze reageert zo raar er is iets met Stella aan de hand maar wat. Kayleigh luisterde maar half mee en zat natedenken over de nominatie van morgen ze wist nog niet op wie ze zou stemmen sowieso op Stefan niet misschien op Rutger hij heeft volgens mij last van heimwee.

En dat was ook zo Rutger zat alleen in de tuin te denken aan thuis ze zaten al meer dan een week opgesloten en dat is even wennen. Stella kwam bij hem zitten, ze troosste hem met het feit dat het wel meevalt ze zei dat het gezellig is en dat hij niks moet aantrekken van wat anderen zeggen. Ik ben bang dat ik genomineerd word, zei Rutger. Wie weet zei Angel maar als je niet genomineerd ben is dat toch mooi.........

De sirene loeide iemand had op de rode knop gedrukt het was Stefan.

Wat gaat Stefan proberen te raden gaat hij het geheim raden van een van de bewoners en op wie gaat Kayleigh stemmen je ziet het morgen in Secret Story

Reageer (2)

  • BakeOff

    ah damn.. ik haat cliffhangers XD

    1 decennium geleden
  • Tuena

    Ik ga morgen kijken

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen