Foto bij Dag 8

Hallo allemaal en welkom bij de 8e daily show. De 2e week is inmiddels al ingegaan en er zijn nog 14 geheimen in de show. Vandaag is het eertste feestje in het huis der geheimen. Stefan en Samira krijgen een cleu van Lis we gaan kijken hoe ze dat opvatten.

Willen Stefan en Samira naar de kamer van de waarheid komen. Stefan en Samira jullie hebben een cleu aangevraagd voor Lis hier ligt de cleu veel plezier ermee.. Het was een kroon, Stefan stopte het onder zijn t-shirt en liep naar de slaapkamer met Samira erachteraan.
Hij stopte het onder zijn matras en liep nochalant de kamer in. Willen de bewoners binnen 10 seconden plaatsnemen op de rode bank. Bewoners vanavond is het tijd voor een feestje namelijk de cocktailparty in het labyrinth staan verschillende cocktails klaar voor vanavond. Veel plezier. . De bewoners voelden zich meteen thuis. Demi rende meteen naar het labyrinth om de cocktails te halen. Whoo ze zette alles op de keukentafel iedereen ging zijn eigen cocktail maken wie de beste cocktail maakte kreeg €1000 voor in zijn kluis. Iedereen ging aan de slag. Sander ging helemaal los. En Lis hield het rustig. Tessa en Franklin klooiden maar wat aan. Ahmed zong een lied in het Frans en had daarmee bijna zijn eigen geheim verraden. Stella praate in zichzelf en Stefan vroeg tegen wie praat je. Stella schrok niemand zij ze en ze ging gauw door. De cocktails waren klaar ze werden neergezet in het Labyrinth. En de Stem had de uitslag. Bewoners een iemand had de lekkerste cocktail en die is van................................................................................................................ Kayleigh. Kayleigh jij krijgt €1000 voor in je kluis. Ik wens jullie veel plezier de komende avond. .

De muziek startte en iedereen begon te dansen met zijn eigen cocktail. Zelfs tijdens het dansen probeerde Stefan Stella te ondervragen maar dat lukte niet dus hij ging maar snel stoppen. Demi en Franklin dronken veel heel veel en werden dronken. Ze schreeuwden door het huis SECRET STORY. Ahmed, Angel en Samira laggen op de bank te genieten van de muziek. Lis ging helemaal uit zijn dak. En toen was helaas het feestje voorbij. Demi, Lis en Franklin werden naar bed gebracht en de rest ging in bed liggen ze zouden morgen wel opruimen.

Dit was het weer voor vandaag morgen gaat Stefan het geheim van Stella weer achterna en krijgen Lucien en Stella een cleu van Franklin.Tot morgen

Reageer (3)

  • Tuena

    Snel verter

    1 decennium geleden
  • Pia

    Wooot party! (hoera)

    1 decennium geleden
  • BakeOff

    Heck yeah een kroon!
    Nice cocktails zkr van toen we dat op school ook moesten doen XD man wat was dat lekker!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen