Foto bij O2O

het spijt me echt heel erg dat ik heel lang niet heb geschreven, ik zal daarom vandaag 3 hoofdstukken plaatsen, bij meer als 6 reacties 4 hoofdstukken, en als ik der 10 krijg dan komen er 5 nieuwe deeltjes.

dit is echt chantage maarja ik hou van reacties!

Emily Juilliet Gray.

Het is 12 uur, Taylor gaat. We wisselen nummers uit en dan vertrekt hij. Terwijl hij me een kusje op m’n neus geeft. Ik loop weer terug de dansvloer op. Waar ik snel door Joy word omhelst. “Ik heb met Jayden gekust!” gilt ze. Ik gil met haar mee. “En bij jou?” “Ik heb een nummer en een kusje op m’n neus!” roep ik vrolijk. “Yeah baby! En nu het echte werk.” Gilt ze. Ik loop met haar mee de dansvloer op. “James wil met je dansen!” zegt ze vrolijk, terwijl ik zie dat hij naar me toe komt. Hij pakt me vast en we dansen samen.

Het is 4 uur, en ik ben echt enorm zat. Ik sta weer bij James, en we zijn aan het schuren. Op een bepaald moment draai ik me om en leun tegen zijn gespierde borstkas. Doet me denken aan Taylor. Ik kijk omhoog, en zijn lippen komen steeds dichterbij. Totdat ik ze de mijne voel raken. “I love you” fluistert hij, na de kus, in mijn oor. Ik lach verleidelijk. Als ik hem zo bekijk, is hij best welk knap. Ik sluit mijn ogen en ik voel zijn lippen weer op de mijne. Good.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen