Foto bij Dag 7

Hallo allemaal en welkom bij de 7e daily show van Secret Story. Gister in de live-show moest helaas Kelly het huis verlaten. En nu zit ze hier hallo Kelly straks gaan we met jou praten maar eerst gaan we kijken wat er gebeurde toen Kayleigh terug naar binnen liep. We gaan op naar Portugal. Kayleigh liep terug het huis in, Stefan schreeuwde YES. Noah vloekte en iedereen keek verasst. Kayleigh omhelsde Lis en Stefan en ze liepen naar binnen. Franklin, Tessa en Stella troostten Noah. Angel, Samira en Ahmed troossten op Kelly en gingen de boel opruimen. Demi, Sander en Rutger zaten de boel op een rijtje zetten. Stella ging naar de kamer van de waarheid om te ruilen. Stefan zag Stella de kamer vande waarheid inlopen en ging op een zitzak zitten tot ze er weer uit kwam. Bella kwam eruit en Stefan ging meteen vragen stellen. Wat deed je in de kamer van de waarheid en waarom zit je haar opeens anders. Bella reageerde en zei dat de stem zei dat ze haar haar anders moest doen. Stefan geloofde het niet.

Kelly helaas jij bent de eerste afvaller wat vind je daarvan. IK vind het jammer omdat ze vast nog leuke dingen gaan doen. Ik zal vast de verkeerde tactiek gebruikt hebben en daarom genomineerd zijn. Het scheelde maar 5% als je opnieuw begon zou je dan een andere tactiek gebruiken. Jazeker, nu gebruikte ik de brutale detective tactiek dat was dus niet de beste tactiek. Even over de geheimen. Jouw geheim was dat je in handen was van een loverboy hoe is dat gebeurd. Nou je weet het wel als puber ben je gauw verliefd en die jongen verleidde me gewoon snel met al zijn cadeautjes enzo. En ik doe mee omdat ik niet wil dat meisjes hetzelfde overkomt. Jij heeft voordat je hier was een boodschap opgenomen en waar je je geheim vertelt aan de bewoners. We gaan live naar Portugal waar die boodschap overkomt.

Bewoners ik heb hier een videoboodschap van Kelly voor jullie. . Hallo allemaal Kelly hier ik ben net geland in Amsterdam en ik heb me familie al gezien. Ik wens jullie in het huis veel succes en Noah kus van mij en ik hoop je na Secret Story nog is te zien, Over mijn geheim die maak ik bekend. MIjn geheim is dat ik ooit in handen was van een loverboy, ik wens jullie de komende 12 weken veel plezier. Doei. De bewoners reageerde verbaasd de stem begon weer te praten. Bewoners gisteren hebben jullie een quiz gespeeld hier is de uitslag met 0 antwoorden goed zijn onderaan geeindigd Stefan en Samira. Met 4 antwoorden goed zijn eerste geworden. Lucien en Stella en Demi en Angel. nu mogen jullie bepalen wie de cleu krijgt. . De bewoners waren bijna unaniem en kozen voor Lucien en Stella. Lucien en stella over wie willen jullie een cleu. Lucien en Stella overlegden snel en kwamen dan uit op Franklin. Op mijn teken kunnen jullie de cleu ophalen uit de kamer van de waarheid..

Kelly sommige geheim zijn bekend gemaakt in de uitzending en hier zijn de geheimen op een rij. Het geheim van Stella is... Ik heb een tweelingzus in de geheime kamer. IK WIST HET ze gedroeg zich zo verdacht. Het geheim van je best vriend Noah is ook bekend zijn geheim is. IK heb geen drugsverslaving gehad. Kelly schudde haar hoofd gellukkig zei ze. Als laatste het geheim van Ahmed is Ik heb meegedaan aan de Franse Secret Story. Vandaar die Franse Vlag. Een cleu van Stella was dat liedje in de kick-off show van u2. HEt betekende 2 van 2 en Stella is tweeling snap je. Kelly zei oh ja. Kelly bedankt dat je aanwezig was en ik wens je veel plezier met het kijken naar Secret Story ik zie je volgende week in de liveshow.

Dit was Secret Story voor vandaag morgen komt het eerste feestje en gaat Stefan Stella's geheim achterna. Tot morgen

Reageer (1)

  • CareFree

    Oeh snel verder. Ik wil meer weten over wat er gaat gebeuren

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen