Foto bij Liveshow 1 deel 2

Welkom terug bij de liveshow van Secret Story. We gaan live naar Portugal waar Ahmed zijn geheim gaat onthullen. Ahmed we zijn onder mekaar en niemand kan ons horen vertel mij wat jouw geheim is.. . Mijn geheim is dat ik heb meegedaan aan de Franse Secret Story. Ahmed dankjewel je mag de kamer van de waarheid verlaten.

Het derde geheim is bekend. Ahmed heeft meegedaan aan de franse Secret Story om het te bewijzen kijken we naar de leader van dat seizoen in Frankrijk. http://youtu.be/RDAigOX1-U8. Nu is het tijd voor de wekelijkse quiz elke week in de liveshow stelt de stem 4 vragen aan de bewoners hebben ze het goed winnen ze iets of geld, of een cleu. We gaan kijken wat voor vragen de stem heeft voorbereid. Bewoners ga bij jullie muziekparen zitten de genomineerden zit bij mekaar in een team. Ik stel jullie 4 vragen de paar met de meeste antwoorden goed krijgt een cleu van een persoon naar keuze. Hier komt de eerste vraag. Hoeveel keer heeft Nederland het Eurovisie songfestival gewonnen. De bewoners schreven het antwoord op een papiertje. Het goede antwoord is 4.Vraag 2: Hoe heette de talentjacht waar tweelingen te mekaar strijden. Het goede antwoord was Twins. Vraag 3 Hoe het de straat in Amerika waar de meeste musicals van de wereld worden afgespeeld. Het goede antwoord was Broadway. Vraag 4: Hoeveel seizoen was Secret Story in Frankrijk te zien. Het goede antwoord is 4. Leg alle papiertjes met de antwoorden in het Labyrinth morgen krijgen jullie de uitslag. .
Iedereen legde de antwoorden in het labyrinth. De stem begon weer te praten. Bewoners de lijnen zijn gesloten neem binnen 30 seconden afscheid en kom naar de exit-gang. De bewoners namen afscheid en liepen naar de exit gang Stefan omhelsde dames treurig en ging op zijn knieeen zitten voor de deur Kelly rende gauw terug en kuste Noah snel op zijn wang. Ze stonden in de exit gang.

Marc stond in de studio en had de uitslag bij zich. Genomineerd begon hij, Ik heb hier de uitslag straks moet een van jullie het huis verlaten. En dat willen jullie nog niet. Een bewoner is zeker van nog 2 weken in het huis want die heeft maarliefst 71% en dat is........................................................................................................ Lis.
Lis slaakte een diepe zucht. En omhelsde Kayleigh en gaf Kelly een hand en liep terug naar binnen. Toen ze Lis terug binnen zagen lopen begonnen ze te glimlachen. Noah zuchtte en hoopte dat Kelly bleef. Stefan omhelsde Lis stevig. Een van jullie heeft maar 12% en die moet het huis dus verlaten en diegene is................................................................................................................... Kelly.
Kelly vloekte omhelsde Kayleigh en er kwamen tranen. Gefeliciteerd Kayleigh je mag weer terug naar binnen. Kayleigh zei Kelly nog bedankt en liep naar binnen wat daar gebeurde lees je morgen.
Kelly helaas jij moet als eerste het huis der geheimen verlaten dat is jammer maar we willen weten wat jou geheim is dus wat is jouw geheim. ............................................................................Mijn geheim is dat ik ooit in handen was van een loverboy. Dankjewel Kelly voor het meedoen en morgen zit je bij mij in de uitzending en ik wens je een goede vlucht. Dankjewel. Kelly liep de deur uit en verliet het huis.

Dit was de eerste liveshow en Kelly moet helaas als eerste weg maar iemand moet de eerste zijn toch. Wat vind je ervan dat Kelly wegmoest had je het verwacht of had je liever gewild dat Lis of Kayleigh eruit ging schrijf het in een reactie morgen ben ik er weer en dan zit Kelly naast me tot morgen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen