Foto bij 3.

P.S.: Justin is hier wel al beroemd, maar nog niet zo fel, hij heeft veel fans, maar hij is nog lang niet zo beroemd als dat hij nu in de realiteit is. Dus hij heeft ook niet zoveel liedjes als nu.

Mag ik please wat meer reacties? Xx

Justin p.o.v.

"Ze is heel kwetsbaar, Justin, omdat..." begon mijn moeder. "WHY, MOM?" gilde ik bijna. Ze mompelde iets wat ik niet kon verstaan. "Praat luider, mam!" riep ik wanhopig. Ik was zo gestressd. Dit leek echt serieus. "Look, Justin, het is heel moeilijk voor mij om dit te zeggen!!" flipte ze. Ik haalde diep adem. "Okay, I'm sorry, mom, I'm just worried and I wanna know what's wrong." zei ik rustig. Ik voelde dat ik moest huilen, maar ik wou het niet. Uit ervaring, wist ik namelijk dat als ik begin te huilen, mijn moeder me komt troosten en er niks meer komt van dit gesprek. Maar ik moest en zou het weten! "It's okay, Justin. Ik.. Ik liet me eventjes gaan." zei ze. "Now tell me what's wrong. Please." zei ik bijna wanhopig. "Ze is heel kwetsbaar omdat..." Een traan ontsnapte uit haar oog. Ze vervolgde haar zin: "Ze heeft een hersentumor." Ik keek haar ongelovig aan. "W..Wat?" vroeg ik met trillende stem. "Ze heeft een hersentumor, Justin." herhaalde ze. "Yeah I heard you, je hoeft het niet te herhalen!!" schreeuwde ik. M'n moeder barste in huilen uit. Ik nam haar vast en knuffelde. "I'm sorry mom, ik bedoelde het niet zo." Ik begon ook te huilen toen ik dat zei. "How could this happen?" vroeg ik, meer aan mezelf dan aan iemand anders.
"What happened?!" hoorden we een jongensstem zeggen. Ik herkende de stem van Ryan. Ik liet mijn moeder los en draaide me om naar Ryan, waardoor ik Chaz, Christian en Cailin ook zag aankomen. Ze zagen waarschijnlijk m'n betraand gezicht want Caitlin vroeg al meteen: "Are you allright?". Ik schudde mijn hoofd van 'nee' en liep naar hun toe. Caitlin was de eerste die me vastpakte. Ik knuffelde haar terug en begon opnieuw te huilen. Ze probeerde me te kalmeren, wat eigenlijk opvallend goed lukte. "Sorry dat ik je shirt natmaak." verontschuldigde ik me en ze deed teken met haar hoofd dat ik daarvoor geen sorry moest zeggen.
"Now tell us what happened, dude." zei Ryan. "Zeg, Ryan, een beetje begrip zou wel tof zijn..." antwoordde Caitlin in mijn plaats. Ik begon terug te huilen en zei half mislukt: "Ze heeft een hersentumor!"
"What?!" zeiden Ryan, Christian, Chaz en Caitlin tegelijk.



Oké dit is best wel een korte...

Ik hou van dat witte duimpje in dat groene vierkant bovenaan ^^
-sommigen zeggen 'dat groene duimpje' maar het duimpje is niet groen:8-

Tell me what you think in a reaction!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen