Foto bij #102.

Het leek me nogal ongepast om een of andere half vulgaire seksscène neer te schrijven, dus sorry voor de eventuele ontgoocheling :'D, aber, jullie zien vast ook wel dat het gewoon niet in de context paste, niet na zo'n gevoelige nacht (;
Btw; wat ik zei over tussen de regels lezen.. Volgens mij denken jullie niet aan wat ik bedoel.. Anyway, het is ook al hoofdstukken geleden begonnen en waarschijnlijk denken jullie er nu even niet meer aan, maar jullie zien nog wel (:

UND, het is nog maar terug 1 dag school geweest en kom ik gelijk weer naar huis met hoofdpijn -.-'

Kudo's & reacties zijn nog altijd lief.. Vooral zo van die commentaar waar ik werkelijk iets mee kan (:

xx.

“Ik hou van je”, fluisterde hij toen we gevreeën hadden. We waren beiden nog steeds naakt en ik had me tegen zijn borst genesteld, terwijl onze benen nog half verstrengeld waren. Ik kon niet ontkennen dat ik me goed voelde. Het had me werkelijk goed gedaan om met hem de liefde te bedrijven. De liefde tussen ons was er nog steeds, ik kon het voelen in iedere cel van mijn lichaam. Op lichamelijk vlak mocht het dan wel wat minder zijn, onze zielen leken nog steeds onlosmakelijk met elkaar verbonden. “Ik ook van jou, dat weet je.” Ik drukte een kusje op de onderkant van zijn kaak. Zijn mondhoeken vormden zich om tot een klein lachje dat grote tevredenheid uitstraalde. Ik voelde het. “Het was lang geleden dat we…” “Ik weet het”, onderbrak ik hem. Hij hoefde de woorden echt niet over zijn lippen te krijgen. “Het spijt me trouwens. De laatste tijd heb ik gewoon niet echt de behoefte om… Je weet wel. Ik had gewoon niet zo’n behoefte aan seks.”
Hij reageerde niet onmiddellijk, waardoor ik bang was dat hij het verkeerd zou opvatten. Het lag niet aan zijn lichaam, maar aan dat van mij. Ik wist niet hoe ik het hem nog voorzichtiger had kunnen zeggen. “We hadden er ook kunnen over praten.” “Dat weet ik.”, zuchtte ik. “Alleen wist ik niet goed hoe ik dat moest doen.” “Je weet dat je me kan vertrouwen. Ik bedoel, eerlijkheid is toch belangrijk in een relatie?” “Ik weet het, het spijt me, Bill.” Hij had overschot van gelijk. Het ergerde me dat zijn woorden me weer maar eens met de neus op de feiten drukten en dat zelfs zonder dat hij het wist. “Ah, kom hier”, fluisterde hij. Hij knuffelde me stevig. Het zat wel weer goed, dacht ik. Ik vroeg me af of hij het me echt niet kwalijk nam, of dat hij er gewoon niet verder durfde op ingaan en zichzelf probeerde te sussen door me te geloven wanneer ik zei dat er niets anders aan de hand was. Kon hij eigenlijk wel boos zijn op mij?

Reageer (7)

  • MissHumanoid

    nogmaals, ik hoop dat ze condoom gebruikt hebben want voor zover ik weet is HIV nog altijd seksueel overdraagbaar. ofwel moet je in beide hoofdstukken vermelden dat er bescherming aan te pas kwam :p nu ga ik snel verder lezen ^^ (flower)

    1 decennium geleden
  • NoDeatheater

    Verder!

    1 decennium geleden
  • Scarhead

    Verdeeeeeer <33

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    Hm, je maakt me wel nieuwsgierig met dat tussen de regels doorlezen van jou :3 Enenenen
    ik vind eigenlijk wel dat Bill het moet weten, en liever vroeg dan laat. Want als hij het eerder weet, dan kan hij zich er mentaal op voorbereiden, dan stort hij niet in als het te laat is. Ik hoop dat hij dat sowieso niet doet, trouwens, en ik hoop dat hij verder kan leven als hij weet wat er met haar is. Want ik denk dat Chaya dat ook het liefste voor hem wil. Maar nu Bill eindelijk zijn ware liefde heeft gevonden... ik zou hem in ieder geval snappen, mocht hij opgeven. En hoewel ik sowieso niet weet hoe lang het nog gaat duren tot het echt ernstig met haar wordt, moest ik dat even kwijt. Omdat ik er opeens aan dacht, ik weet niet waarom.
    Ik vind het trouwens super dat je telkens zo snel verder schrijft. Houdt dat in dat je alles iets beter op een rijtje hebt kunnen krijgen? Want dat hoop ik voor je ^^
    En sterkte met je hoofdpijn, ook al was dat gisteren. Ik heb ook altijd hoofdpijn wanneer ik uit school komt, and I know it's awfull.
    En nu moet ik aardrijkskunde maken en Latijn vertalen, en dan heb ik mijn huiswerk af. En dan moet ik mijn verhaal afschrijven. Wat eng is, als het bijna een jaar heeft geduurd.
    Dus ik ga daar nu maar eens aan beginnen, ik ga mij op de maatschappij in Inda storten x)
    Liefs <3

    1 decennium geleden
  • TomxMydrug

    Ooooowh, Bill is zo een schatje!

    Snel verder jij, of ik kom je halen! :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen