Foto bij H1 Naar school

Whitney is 15 jaar en gaat nu weer naar school.

We gingen met de boot langs de poorten van Waterlight. Toen we uitstapte verwelkomde de directrice ons. Edith trok me mee naar schhol naar onze kamer en sprong op bed en zei: 'Jammer hé, dat de zomervakantie voorbij is'. Ik zei meteen ja.
Marly en Leonie kwamen er ook bij liggen en zeiden dat we spreukenleer hadden. ‘Bah!’ Zeiden we in koor. We liepen naar lokaal 4 en Marly kneep me en zei spontaan: ‘Kijk die leuke jongen!’ Ik keek en het was inderdaad een lekkerding. Ik hoorde van andere meiden dat hij Ethan heette.
‘TRING’! Mevr. Lora kwam binnen en zegt: Pak jullie boeken, we gaan kopjes in iets lekkers veranderen. Ik had zin in een hamburger. Laat ik me maar op me gave oefenen op Ethan, dacht ik blij. Ik keek naar leonie die het weer in een ijsje veranderde toen opeens iemand op me schouders tikt. ‘He, ik ben Ethan, we hebben het zelfde, toevallig he’? ‘Ja heel toevallig, zei ik scheinheilig. ‘TRING’ de pauze begon en we liepen naar de drukke kantine.
‘Whitney nou heb ik terk in een hamburger!’ ‘Kon ik er niks aan doen dat ik daar zin in had?’
Het was al eind van de middag en mochten doen wat we wilden. Marly zei: ‘Laten we naar het nieuwe cafeetje in het dorp gaan, ik heb gehoord dat ze daar heerlijke chocomel hebben.’ Toen we daar waren hadden we besteld en kwam het snel weer aan. ‘Oei, Oei!’ Edith, je moest weer te snel drinken en je tong verbranden hé? Zei Marly zeurend. ‘Kom laat me het helen. ‘Dankjewel!’ zei ze terug.
Ik hoorde een bel en zag Ethan. ‘Das Ethan, wat moeten we doen!’ ‘Ben je verliefd??’ zei Edith pesterig. ‘Neejoh, Hoezo, ik bloosde. Je liegt ;D zei Edith. (Ze heeft als gave waarheid)
Toen we allemaal onze chocomel ophadden gingen we nar onze kamers en pakte onze dagboeken.

Lief dagboek 25-3-11

Vandaag heb ik echt veel gedaan zoals; met de boot, naar les, gelunched, naar het cafeetje en nu lig ik in me bed.
Owja, ik moet je iets vertellen!!
Ethan had het zelfde als mij in de les :o
mar dat heb ik zelf gedaan, hehe :$
Bij het cafeetje kwam hij ook met zn vriend Jake ofzo maarja hij keek heel lief naar me (Ethan) zo qute :x
maarja ik ga want iedreen slaapt al

DOEII
xx WHIT :3

Ethan (h).(h)

Reageer (1)

  • vampingtommo

    Leuk, alleen moet je niet doen. toen kwam (naam) en zei : ' hallo' , zo moet je dat niet doen. Dat doe je de hele tijd, en dat leest heel vervelend misschien moet je daar op letten ! x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen