1177 WOORDJES!
ik wacht op reacties, ik wil er minimaaaaal 10!
dit is hét TAYLOR LAUTNER hoofdstuk.
oke ik ben een voorspeller maarja.
hope you like it!

Emily Juilliet Gray.

“Happy birthay to you, happy birthay to you, happy birthay, happy birthay, happy birthay to you” zingt Joy. Ik open mijn ogen. “Proficiat schatje!” gilt ze als ik rechtop ga zitten. Ze springt op mijn bed en ik omhels haar. “Thank you sweetie!” zeg ik tegen haar. “Ik was van plan je het cadeautje vanavond pas te geven, maar ik heb besloten om het toch maar nu al te geven” “Wat lief van je!” zeg ik haar terwijl ik haar nog een keer omhels. “Kom maar mee” Ik stap uit bed en loop haar achteraan, maar verder dan de deur kom ik niet, want daar staat papa. “Proficiat!” roept hij als hij me ziet. Ik omhels hem. “Dankje pap!” Hij lacht. “Gaat Joy je naar haar cadeau begleiden?” zegt hij. Ik knik. “Na Joy ben ik he!” Ik grinnik! “Sure daddie!” “Kom je?” roept Joy vanonder de trap. “Jaja, ik kom al” zeg ik terwijl ik de trap afloop. Als we in de keuken komen zie ik een enorm cadeau staan. “Joy, ik ben er nu al blij mee” zeg ik nog steeds verwonderd. Ze grinnikt. “We hadden je moeten filmen” “Maar goed dat je dat niet gedaan hebt!” zeg ik blij. “Maak nou maar open” zegt ze. “Ho wacht!” hoor ik achter me. “Hoorde ik nou iets over filmen?” Het is papa, hoe kon het ook anders. Achja, wat maakt het ook uit. Ik loop naar het cadeau toe. Het is ongeveer een meter vijf en zeventig hoog. Want het is tien centimeter groter als mij gok ik. Langzaam scheur ik het papier los. “Joy bedankt! Wat leuk” gil ik. Terwijl ik haar, voor de derde keer deze morgen, omhels. Ze lacht. Een enorm doek met een foto van Joy en Ik samen doemt voor me op. “Ik vind deze zo gaaf!” zeg ik vrolijk tegen Joy. De foto is van ons hele lijf, daarom is hij ook zo lang. Dan geeft ze me nog een klein cadeautje, waar spijkers in zitten, en ook krijg ik nog een hamer en een vriendschapsketting. “Dankje Joy, echt. GEWELDIG!” zeg ik blij. Dan komt papa, hij geeft me een cadeau wat net zo groot is als mijn pink. Als ik het open zie ik er sleutels inzitten, ik ren meteen naar buiten en als ik de voordeur open maak begin ik te gillen. Een mini cooper cabrio met een enorme roze strik eromheen! Ik ren ernaartoe en kus hem overal! “Ik ben verliefd!” gil ik keihard. Als ik na een halfuur bewonderen en papa knuffelen weer binnen ben zegt papa ; “Het andere cadeau komt vanavond” “Nieuwsgierig, slechte eigenschap, blablabla” zeg ik blij. Papa grinnikt en geeft een kus op mijn wang. “Ik hou van je” “Ik ook van jou pap”

“We gaan naar de schoonheidssalon baby!” gilt Joy als we de auto uitstappen. “Awesome!” zeg ik vrolijk. De mevrouw achter de balie vertelt ons waar we heen moeten en we lopen er samen naartoe. “Groot ding hier” zegt Joy. “Kun je wel zeggen” Als we volgens Joy ‘onze bestemming bereikt hebben’ krijgen we een hot – Stone behandeling. Daarna worden we masseert en uiteindelijk krijgen we nog een beauty behandeling, zonder make up, want daar komt er vanavond een visagist voor.

“Wat was dat lekker” zegt Joy als we om 1 uur de schoonheidssalon uitlopen. Ik knik. “Heerlijk!”
Dan lopen we naar papa’s auto en gaan we naar kapper, om ons haar te knippen. Daar zijn we om kwart over 2 van terug en om half 3 komen er 2 visagisten. Eentje voor mij, en eentje voor Joy. Joy’s haar word helemaal gestijld. Mijn haar word eerst helemaal gestijld en uiteindelijk worden de puntjes gekruld. Daarna word onze make up gedaan en trek ik mijn jurkje aan. Ik heb gekozen voor gewoon zwart, dat is het mooiste. Ik trek mijn zwarte effen sleehakken aan, en pak daarbij nog een leuk tasje. “Heb jij eigenlijk een leuke jongen op het oog?” vraag ik Joy als ze zich in haar jurkje hijst. Ze bloost. “What’s his name?” vraag ik nieuwschierig. “Jayden” “Oh my Gosh! Die is zooo knap!” gil ik. “Je hebt –“ “Ja hij komt!” zeg ik. “Gelukkig!” We lopen de trap af. “Foto moment!” zegt papa. We gaan tegen de muur staan en hij maakt een foto van ons. “Mooi meiden” zegt hij tevreden. Dan horen we de bel gaan. Ik open de deur en er ligt een enorm roze loper voor me. Ik volg het pad en zie een limousine. De bestuurder staat voor de auto. Ik gok dat hij aangebeld heeft. Ik pak Joy bij de arm en samen lopen we de limousine in. Pap maakt foto’s maar geeft al snel zijn taak af aan een ingehuurde fotograaf. Hij loopt achter ons aan en stapt achter ons in. Dit word zo leuk! We hebben besloten niemand op te halen omdat het ons feestje word. Als we op de locatie zijn aangekomen stopt de limousine voor de deur. De bestuuder stapt uit en maakt de deur voor ons open. Ik zie overal mensen staan, ik wist niet dat ik er zoveel had uitgenodigd! Joy stapt na me uit en we lopen samen, soms poserend, naar binnen. Eenmaal binnen zie ik mijn taart al staan. Ik vind hem zo mooi! De fotograaf maakt nog wat foto’s van Joy, mij en de taart en dan komt iedereen naar binnen.

Na driekwartier handen schudden en knuffelen is dat deel eindelijk voorbij, die cadeaus uitpakken morgen word nog een werk.
Ik loop de dansvloer op met Joy en we beginnen te dansen, andere vriendinnen komen ook en we hebben het goed. Rond 11 uur, als ik al behoorlijk aangeschoten ben, begint mijn vader te vertellen. “Emily, proficiat.” Er klinkt gejoel in de zaal. “Ik heb je vanmorgen gezegt, er komt nog een cadeau, nou hier is hij dan” “Hij?” ik kijk Joy verbaasd aan, maar ze giechelt alleen maar. Dan tikt er iemand om m’n schouder. Ik draai me om. Taylor Lautner? “Yes, that’s me” Ik gil en knuffel hem. Hij lacht. “Come with me?” en ik loop hem achteraan terwijl ik wenkbrauwwiebel naar Joy. Oh my god!

“Ik ben Taylor” stelt hij zich voor. “Ja, dat wist ik wel” is mijn antwoord. Hij grinnikt. Ik mag je nu al. Ik voel dat mijn wangen rood worden. “I’m sorry” “It doesn’t matter shawty” Ik voel dat ik nog roder word. Hij noemt me gewoon shwaty. Misschien is het een standaard versiertruck. Maar hallelujah, als je idool je shawty noemt vind je dat geweldig. “Wanna dance?” vraagt hij. Ik knik en loop met hem de zaal in, niet veel later staan we te schuren. Ik kijk zoekend rond naar Joy, en ik zie haar een eindje verderop met Jayden dansen. Keileuk! De nummers wisselen maar wat op en neer en na een tijdje komt ‘The time of my life’ Ik kijk Taylor aan. In gedachte kus ik hem, maar het lijkt me beter dat niet te doen. Alsof hij gedachte kan lezen geeft hij me een kusje op m’n wang. "Shawty"

Reageer (4)

  • Courageux

    waaaaaauwwwieee <3

    1 decennium geleden
  • loveer

    wauw!!! verder (flower)

    1 decennium geleden
  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • badgucci

    verder dit verhaal is zo leuk!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen