Foto bij Liveshow 1 deel 1

Het eerste deel van de liveshow van Secret Story.

Hallo allemaal welkom bij de eerste liveshow er staan vandaag veel dinge te gebeuren in het huis der geheimen. Straks wordt de groepsmissie volbracht en onthullen we geheim. De genomineerden gaan straks in de exit gang staan en 1 iemand moet het huis dan verlaten en dat is niet leuk om als eerste het huis te verlaten. De 6 paren die straks een liedje moeten gaan zingen voor 1 genomineerden zijn zich nu aan het omkleden. We gaan nu live naar Portugal waar de bewoners klaar staan om te zingen. Stefan en Samira stonden klaar om te gaan zingen. De muziek starrte, Stefan begon Lis Lis Lis je bent genomineerd wat moeten we nou Samira ging verder. We kunnen zonder jou 2x Allebei: Als je maar blijft. Noah en Rutger waren aan de beurt. Oh Lis Oh LIs wat is er nu gebeurd je bent genomineerd oh oh Lis we willen niet dat je gaat blijf bij Secret Story. De rest zong ook hetzelfde voor de andere genomineerden. De genomineerden overlegden en kozen voor Stefan en Samira. Stefan en Samira jullie mogen een bewoner uitkiezen waarvan jullie een cleu van krijgen. Iedereen's mond viel open maar Stefan en Samira kozen voor Lis. Stefan en Samira op mijn teken kunnen jullie een cleu van Lis ophalen uit de kamer van de waarheid..

Ik vond de liedjes enig NOT zei Marc toen ze weer terug in de studio waren. Nu is het tijd om een geheim bekend te maken. 2 van de 15 geheimen weten we al nu is het tijd om daar verandering in te brengen Ahmed zit in de kamer van de waarheid en is klaar om zijn geheim te onthullen. We gaan live naar Portugal.
Ahmed we zijn onder mekaar en niemand kan ons horen vertel mij wat jouw geheim is.. Mijn geheim is.........................................................

Dat zien we later in het volgende deel waar iemand vetrekt en waar we de wekelijkse quiz spelen.

Wat denken jullie dat het geheim van Ahmed is zet het in een reactie.

Reageer (2)

  • CareFree

    Ehh ik denk dat hij die atletiek ding heeft gewonnen. of de crash heeft overleeft. snel verder!

    1 decennium geleden
  • Tuena

    Owoh, Geen idee ?!?

    Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen