Foto bij Chapter 3~

Amy^^

Charyl

4 uur later we lopen met z'n 3en het vliegtuig uit, we halen onze koffers op en lopen naar het hotel naast het vliegveld.
Ik moest alles achter laten in Nederland alleen maar omdat mijn moeder het eerste beste huis aan de andere kant van de wereld heeft gevonden. Ik heb zelfs mijn vriendje moeten achterlaten die het de dag voordat ik wegging het heeft uitgemaakt omdat hij het niet aankon, ik krijg bij die gedachtes weer tranen in mijn ogen Dersyl ziet het en slaat een arm om me heen en hij zegt: het komt wel goed nu is het mijn beurt om zwakjes te glimlachen.

Eenmaal bij het hotel zijn aangekomen loopt mijn moeder naar de balie en krijgt 2 sleutels ze geeft er eentje aan Dersyl en eentje voor haarzelf want ik en Derysel slapen bij elkaar op de kamer zei mijn moeder net.
Ik ben blij dat Dersyl en ik zon goede band hebben anders hou ik het nog geen uur uit met hem, maar dersyl en ik kunnen alles met elkaar delen maar dat komt denk ik ook wel een beetje door dat dersyl met mijn beste vriendin heeft ze hebben nu inm,iddels al 2 jaar en ze zijn nog steeds zwaar verliefd soms wordt je gewoon gek van die twee dan doen ze gewoon zo klef met elkaar. Ik schiet wakker uit mijn gedachtes door een hand voor mij ogen die heen en weer zwaait waar dacht je aan vraagt dersyl, o aan jou en amy. Hij glimlacht om mijn antwoord.

Reageer (1)

  • lizasimpson

    ik zou het niet uithouden met mijn broertje xdd'

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen