Foto bij Dag 6

Welkom bij de 6e daily show straks na deze daily is er de liveshow waar er veel staat te gebeuren waaronder dat er iemand weggestemd gaat worden. De tussenstand is als volgt: Lis staat nog steeds bovenaan met 50% op de 2e plaats gestegen met 15% staat Kayleigh met 30 % en onderaan gezakt met 6% staat Kelly met maar 20% het gaat spannend worden tussen die 2. Vandaag in de daily show krijgen de niet genomineerden een groepsmissie en denkt Sander na over cleus hij noemt zelfs een geheim op. We gaan naar Portugal

De niet genomineerden zaten in de kamer van de waarheid. Bewoners ik heb een groepsmissie voor jullie in de live uitzending van vanavond moeten jullie een liedje zingen voor de genomineerden. Jullie verdelen je in paren dit zijn de paren die een liedje zingen voor Lis: Stefan en Samira en Noah en Rutger. De paren die een liedje zingen voor Kelly: Angel en Demi en Tessa en Sander. En als laatste voor Kayleigh: Stella en Lucien en Franklin en AHmed. De genomineerden mogen dan een winnaar uitkiezen en krijgen een verrasing de liedjes mogen maximaal 30 seconden duren ik wens jullie veel succes.. Kelly was heel nieuwsgierig wat ze moesten doen. Maar ze mochten niks zeggen ze ging oefenen in de slaapkamer. Ze oefenden goed Noah baalde dat hij niet voor Kelly mocht zingen. Stefan was daar blij mee maar hij wou ook voor Kayleigh zingen. Tessa zong heel mooi, dat vond Sander verdacht zou dat iets met haar geheim te maken. Wat die bewoners er van gemaakt hebben zie je in de liveshow.

Sander lag in een zitzak naar 5 vlaggen te kijken er hingen 5 vlaggen op de muur. De vlag van Frankrijk, Spanje,Portugal,Turkijke en Maleisie.
Demi kwam erbij zitten en keek er ook naar. Hmmm vlaggen de geheimen moeten er iets mee te maken hebben. Misschien is iemand getrouwd met een beroemd iemand uit een van die landen. Is er in Frankrijk ook een secret story geweest. Misschien heeft iemand daar wel aan meegedaan ik zal het is uitzoeken.

Oeeh er zijn al 2 geheimen genoemd het wordt spannend voor de kandidaten. Straks is er de liveshow wie moet als eerste Secret Story verlaten. Dat zie je straks in de liveshow van Secret Story

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen