Foto bij Dag 4

Hallo allemaal en welkom bij de 4e daily-show.
Gister zijn de eerste nominaties geweest en Kayleigh, Lis en Kelly zijn genomineerd. Ik heb een tussenstand bovenaan staat met 65% staat Lis op de tweede plaats met 23% staat Kelly en onderaan met maar 12% staat Kayleigh maar het kan nog voor hun stem op je favoriet. In deze uitzending gaat er iemand voor het eerst op de rode knop drukken en Stefan krijgt vele emotie's op zijn dak vanwege de nominatie van Lis en Kayleigh. Op naar Portugal van wat er op dinsdag gebeurde.
Stefan lag op bed en er kwamen tranen uit omdat hij hoorde dat Lis en Kayleigh genomineerd waren, hij denkt dat het zijn schuld is omdat hij tegen hun had gezegd dat hij ze niet gingen nomineren. En dat de andere mannen dat wel hebben gedaan. Kayleigh en Lis kwamen naast hem zitten en zeiden dat het niet zijn schuld is. Stefan ging een manier bedenken hoe hij volgende week niet genomineerd te worden.

Elke dinsdag krijgen de bewoners op het plasmascherm in de woonkamer 3 cleus te zien. De bewoners werden naar de rode bank geroepen. Het plasmascherm ging aan en de eerste cleu was te zien. Als eerste de naam Scaramouche. Als tweede een reclame met groente erin http://youtu.be/-eA45URg42g. En als derde een krantenbericht over dat een onschuldige persoon heeft vastgezeten in de gevaningis. Weet jij waar die cleus over gaan zet het in een reactie.

Kelly lag op een ligbed in de tuin. Natuurlijk had ze over de nominatie en over het geheim van Angel. Opeens zij ze ik ga drukken. Noah had niet eens de kans om iets terug te zeggen want ze liep al naar de kamer van de waarheid.

Kelly wat is er aan de hand. Ik wil graag het geheim van Angel raden. Wat is volgens jou het geheim van Angel. Ik denk dat Angel een relatie heeft met Stella. Dan laat ik nu Angel naar de kamer van de waarheid komen en kun je vragen stellen in 5 minuten..

Heeft Kelly het geheim goed en wat voor vragen gaat ze stellen dat zie je morgen in Secret Story tot dan

Reageer (2)

  • BakeOff

    Zo ik heb alles weer ingehaald!
    Haha Stafan is een beetj eeen crybaby hierzo XD

    1 decennium geleden
  • Pia

    Wow , ze gaat op dag 4 al een geheim raden :| Gauw verder !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen